Friday, December 5, 2008

Disinilah..


Disinilah...1/2 masa jagaku, 5 hari seminggu
Disinilah...separuh dari kehidupanku, setiap hari..5 hari seminggu
Disinilah...RMxxxx sebulan..
Disinilah...ku melihat dunia tanpa sempadan..
Disinilah...networking..
Boss, bila nak tukar ke LCD monitor???

14 comments:

  1. Di ruang terbatas yang tak terbatas pandangan,, ;)

    ReplyDelete
  2. Saya kadang-kadang terfikir, bagaimana orang pejabat bekerja..bagaimana boleh tahan sabar duduk dikerusi mengadap seharian..mungkin bagi saya terasa memenatkan.

    Apapun, teruskan bekerja demi sesuap rezeki Allah SWT.

    ReplyDelete
  3. To: Pok Li,

    Kita sepatutnya berterima kasih kpd inventor of computer & internet b'coz make our life easier, merrier, enricher.... knowledge at a fingertip, at a blink of the eyes..

    ReplyDelete
  4. To: Ibnurashidi,

    Kerja kat pejabat mcm nilah..bila nak kejar dateline, rasa mcm the time flies very fast..

    Alhamdulillah, masih ada kerja & boleh bekerja lg, masa2 kedepan ni tak tahu lg..pray hard..

    ReplyDelete
  5. Pengetahuan di hujung jari. Silap-silap saman juga datang kerana hujung jari. Raja Petra masuk ISA juga kerana hujung jari. Hujung jari banyak manfaatnya kalau pandai digunakan.

    ReplyDelete
  6. sedar atau tidak, separuh dari masa hidup kita digunakan untuk TIDUR.

    ReplyDelete
  7. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA.

    MEMAHAMI ERTI PENGORBANAN NABI IBRAHIM YANG SANGGUP MENGORBANKAN ANAKNYA KERNA CINTA PADA ALLAH

    MARDHOTILLAH

    :-)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidiladha buat seluruh umat Islam di mana anda berada (penduduk bumi sahaja).

    Maaf Zahir Batin..jangan lupa berkorban yer:D

    ReplyDelete
  9. To: Mongkut,

    Yup, mcm2 hal boleh berlaku & mcm2 benda boleh dibuat kerana hujung jari..just follow the written & unwritten laws,big brothers are watching..

    Hujung jari tangan kanan byk enzim penghadaman..

    ReplyDelete
  10. To: BurungBelatuk:

    Sedar juga, tapi takpe 'beauty sleep'..jadikan tidur satu ibadah..

    ReplyDelete
  11. To: Pendekar,

    Selamat Hari Raya Aidil Adha buat anda juga. Juga memahami erti pengorbanan Nabi Ismail kerana mematuhi perintah Allah tanpa byk soal..mardhotillah..

    ReplyDelete
  12. To: Ibnurashidi,

    Selamat Hariraya Aidiadha utk sdr juga.

    Berkorban apa saja..jgn jadi korban jalanraya..

    ReplyDelete
  13. Monitor to LCD - Hemmmmmm...berjanggut la kita tunggu kak....

    ReplyDelete
  14. Fzy fuzzy, kena jadi boss, baru boleh dapat. Tempat dah ada menunggu..

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...