Friday, January 8, 2010

Anti Sosial

Entahlah, nak terima berapa banyak e-mail tentang ini, baru nak terbuka pintu hati..
"Hi Co, I set up a Facebook profile where I can post my pictures, videos and events and I want to add you as a friend so you can see it. First, you need to join Facebook! Once you join, you can also create your own profile"

To sign up for Facebook, follow the link below:
http://www.facebook.com/p.php?i=573823184&k=5XFT24VSQT6G6BD1TKZTURQRU6BAY3WDP4HR&r

Biarlah, saya jadi anti sosial di alam maya. Masih ramai lagi mereka diluar sana, yang takde akaun ni. Oh! tidaklah saya sorang je yang ketinggalan zaman..

Maybe one fine day, I will..

8 comments:

  1. hahahaha..
    ari ni kata gini esok tak tau lagi..

    Bila dah berfacebook nanti muka bini pun boleh jadi tak kenal

    ReplyDelete
  2. Saya harapkan, kalau belum ada jangan mencuba.. seperti memakan kuaci, sebiji dan sebiji.. ketagih habis sebungkus.

    ReplyDelete
  3. @ikan emas,
    walaupun ramai yg meracuni, tapi masih bertahan lagi. Teman ni bukannya rajin sgt buka laptop kat rmh, kat ofis shj yg terlebih rajin..

    @Faridrashidi,
    Memang betul, sdr. Ramai yg ketagih, masa kerja pun asyik main games kat facebook, balas2 komen..

    ReplyDelete
  4. Nohas, meh kita hi-5 sikit. Ni baru betul great minds think alike ^_^

    Pendapat saya - hari ni lah, tak tau lah esok lusa kan Tuhan bolak balikkan hati - benda tu kurang mendatangkan faedah selain mencari kawan lama. Kalau pakai nama betul, jumpalah kawan lama. Kalau pakai nama samaran?

    Yours truly pernah ada tapi tak nampak apa kebaikannya, terus deactivate. Tak pernah tahu mcm mana nak delete terus.

    Takleh ckp byk2 pasal benda ni. Kang orang marah *wink*

    ReplyDelete
  5. he.he..
    takdenye ketinggalan sbb tak reg fb..
    kite pun xde gak fb ni..
    ntah,..

    malas.. xrasa nk.. fs pun dh ckup, tu pun jrg2 gak on.. blog je rjin. :)

    wlaupun xon mn2 lmn sosial on9, xsmstinya xbrsosial.
    xpnh gne tnet lgsung pun ble brsosial, kn?

    ReplyDelete
  6. @eL,
    Ingatkan nak ajak join Hi5 pulok, hehe.ya, betull..kalau guna nama samar2 mcmana kenalan lama & baru nak kenal..apatah lagi nak buat 'jejak kasih'..

    @puteri,
    kita bersosial di alam dunia jelah, lebih seronok rasanya, lebih telus..kdg2 laman sosial ni ramai yg menyamar, gmbr sapa2 ntah yg diletakya..

    @en_me,
    nak update blog pun kdg2 rasa malas..blogwalking pun best juga

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...