Tuesday, March 19, 2013

Dua yang telah berlalu

Assalamualaikum..salam sejahtera..

Dua Matta Fair telah berlalu..September 2012 dan Mac 2013. Tiada concrete deal yang dibuat kali ni sebab perancangan Matta Fair tahun lepas masih lagi tertunggak, kali ni to firm up the planning with the travel agent, InsyaAllah.

Collect brochures untuk planning own trip for travel wishlists..ontahbilonokpoei..

Travel wishlists


Indonesia? dah pergi a few places, stop dulu for a while, intai yang dibelakang..Be Inspired

Turkey
Iran

Japan



 .................................

 Brochure negara Iran yang masih dalam simpanan dari tahun lepas. Buat bacaan ringan dan juga general knowledge mengenai sejarah dunia Islam Memang menarik..

brochures mengenai Iran - the Persian history

Info mengenai negara Iran
.............................................................................. 
 Cultural Performance
Untuk menimbulkan minat pelancong-pelancong, beberapa pertunjukan kebudayaan dari pelbagai negara juga diadakan di Matta Fair ini. Ini semasa Matta Fair September 2012..

Cultural dance performance from Iran
Pertunjukan gendang dari Iran - gendangnya sebesar talam
Sangat best performance ini - first time tengok live










Yang dibawah ini tarian dari negara Jepun

Nenek dan cucu in action
Tarian kipas

Walaupun mereka berusia 80an, tetapi tetap cergas..

2 comments:

  1. ni gara-gara tengok filem istanbul aku datang ker???...pelakon yg melakonkannya tak payah la concentrate sgt..tp the scenery...

    ReplyDelete
  2. Memang teringin nak gi negara dua benua ni, sejak baca blog Saifulislam..istanbul aku datang, tgk x habis..

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...