Sunday, August 18, 2013

Sudah bermula..

Assalamualaikum...Selamat Hari Raya Aidil Fitri..sudah 11 Syawal 1434H.

Semalam sudah bermula. Bermula apa? Memenuhi jemputan jamuan hari raya, open house, kenduri kahwin...Weekend pertama di ibu kota pada bulan Syawal..

Semalam ada dua kenduri kahwin. Pergi yang jauh dulu, tak jauh mana pun..di Bukit Bandaraya, Bangsar.
Lokasinya
Dewan Komuniti DBKL
menulis kata-kata ucapan dlm buku kehadiran
tarian zapin
berzapin
Kenduri kedua di Bandar Baru Sentul. Di dewan komuniti kecil DBKL..

Dewan komuniti DBKL
kumpulan gamelan
bergamelan pula
Yang penting, semalam tak payah masak tengahari...sampai bulan September, setiap weekend ada jamuan makan..Alhamdulillah..

10 comments:

  1. Assalamualaikum...

    Selamat Hari Raya Aidil Fitri..

    Maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. kenduri serentak pada hari minggu,kdg2 tak tau mana nak pergi..

    ReplyDelete
  3. Alhamdullillah.... rezeki tuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. kena rajin hadiri undangan majlis kenduri khwin agar kelak mjlis yg kita adakan meriah dgn kehadiran tetamu...

    ReplyDelete
  5. Abd Razak,
    W'salam. Selamat Hari Raya utk sdr juga.

    Kamsiah,
    ya betul, kadang2 tersangkut dlm jam, langsung takde mood nak pergi..

    ReplyDelete
  6. zana,
    Alhamdulillah, tapi tak tahu nak pergi ke tak, rasa mcm tak cukup rest saja..letih jg..

    paridah,
    ya betul tu, letih jg nak travel sana, sini..

    ReplyDelete
  7. takde dapat pi wedding pon raya ni.. asyik atas jalan je..

    ReplyDelete
  8. mulan,
    temankan suami sambil JJCM pun best jg..

    ReplyDelete
  9. SHR MZB buat nohas...

    Ke mana destinasi seterusnya yek...

    ReplyDelete
  10. Mie,

    Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin..

    Destinasi seterusnya, InsyaAllah..KK & BKK, dua2 in September..next year belum ada perancangan lg..

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...