Wednesday, August 28, 2013

WW2: Sila senyap, beri laluan pada Tom Yam yang putih melepak..




11 comments:

  1. tomyam kaler apa pon mmg yummeh....

    ReplyDelete
  2. mulan,
    ya, benar..tom yam memang sedap dan senang dimasak..

    Kamsiah,
    pedas tu tetap ada..

    ReplyDelete
  3. tak pernah rasa..mesti sedapkann...

    ReplyDelete
  4. Ain Noraini,
    sedap juga, saya pun first time makan tomyam mcm ni..

    thanks for yr visit..

    ReplyDelete
  5. SEDAPNYA NMPKNTA TP PUTIH WARNA KUAHNYA...LAIN RUPANYA.

    ReplyDelete
  6. paridah,
    Sedap juga. Warna putih tu kombinasi susu + santan, mengikut kata waiter

    ReplyDelete
  7. Dulu pernah makan sekali jer dekat cambodia.. campur santan dan yg best ia nya amat pedas sesangat hehehe :P

    ReplyDelete
  8. Time Traveller,
    Yang ni tak pedas sangat, dah improvise kot, ikut citarasa Malaysia..

    ReplyDelete
  9. Azian,
    menurut kata waiter, santan + susu. Tomyam putih..

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...