Monday, March 3, 2014

Sweet Little Things - tak perlu dibakar, yeayy..

Desserts yang yummy..tak perlu dibakar..

Chocolate Caramel Oreo Tart

cute - oreo turkey pops
cooling effect - nutella cheesecake cup

Yang mana satu pilihan kalbu??

Ada banyak lagi pilihan, lihat di sini No-bake Desserts

Untuk resepi, sila klik pada nama dessert, ada link ke source. 
Ohh..semuanya guna Oreo cookies..

31 comments:

  1. sedap sangat nampaknya tu...tambah time panas gini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, betul tu..desserts dari coklat memang sedap...

      Delete
  2. comel mesti syg nk mkn heheheeee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda comel memang sayang nak makan, menggembirakan mata dan hati..

      Delete
    2. Setuju setuju.. kalau syg nak makan next time ..sila passing kat saya hahhaaha :D

      Delete
  3. cute - oreo turkey pops tu mmg cute, syg nak makan...

    ReplyDelete
  4. nak reka sendiri tu yang masalahnya hahaha..tapi gambar yg ke 3 tu mmg yummy lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. benar bagai dikata.memang nampak yummy, lazat berkrim...don't worry dah jumpa resepinya, sila klik..

      Delete
  5. Replies
    1. hehe..mula2 tak jumpa, godek2, at last jumpa juga resepinya, sila mencuba..

      Delete
  6. gambar yang ke 3 tu cukup mengiurkan......... nakkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena DIY...boleh klik, tengok resepi..

      Delete
  7. Replies
    1. ya, betul..sesuai utk birthday party..

      Delete
  8. Kakak ni apa pun asal ada coklat memang minat
    Lepas ni kakak nak lihat link yg diberi. Macam terpikatlah pulak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat mencuba..coklat memang sedap..

      Delete
  9. selamat mlm nohas...singgah menabung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat mlm...buka 24 jam..haha..

      Delete
  10. aummm sedapnyer....cohocolate caramel oreo tart...nak satuuuuuuuuuu..kikikiki
    http://www.chatchantek.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. chocolate caramel oreo tart tu memang nampak sedap...kena buat sendiri..hehe..

      Delete
  11. salam pagi nohas...singgah ambil kad visa.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. mai singgah banyak kali pun takpa, tuanpunya blog ni malas sikit nak update, nak BW sambl isi tabung kawan2..

      Delete
  13. semuanya yummehh..tengok saja pun dah *gulp*..

    ReplyDelete
  14. yang dua tu comel sangat...kalu dapat rasa sayang plk nak makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul..benda comel memang sayang nak makan, rasa nak simpan je..

      Delete
  15. Sedapnya, suka semua,nyummmylicious tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya yummylicious...kalau ada jual kan best..tapi buat sendiri pun, rasanya mudah saja kot..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...