Wednesday, April 9, 2014

Souvenir from Busan

Assalamualaikum...

Semalam saya cuti. Hari ni sampai ofis, ada fail atas meja, buka fail ada sampul surat kuning...Alhamdulillah, souvenir dari Busan dah sampai..first time ni dapat souvenir dari rakan blogger..syukran, syukran..

The Gwangan Bridge of Busan



Terima kasih kepada pengirimnya, sbsworld @ Mie....keep on travelling..

29 comments:

  1. wah sukanya dapat hadiah..best tu...syukur alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..org memberi, kita menerima..

      Delete
    2. apa hadiahnya tu...singgah lagi klik2...menabung.

      Delete
  2. Bestnya dapat souvenir, rasa nak travelling la ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. go travelling..tak kisah jauh atau dekat...

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah..ole-ole dari rakan blogger..

      Delete
  4. wahh untungnya dpt sobiner dari Mie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sobiner tu saya beri kepada yang respon entry 'Lari dari jerebu' tu...

      zila... masih ada extra ni... kalau berminat email saya nama dan alamat... hehe

      Delete
    2. tapi saya tak respon pun entry tu..huaarggg...saya berminat sangat ni..hehe

      Delete
    3. zila... kan saya dah offer tu...

      Delete
    4. hehe..okok..malu la pulak tapi mahu..hehe

      Delete
  5. Alhamdulillah sudah sampai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih..syukran jazilan..

      Delete
  6. alhamdulilah.. cantik kak rezeki.. :)

    ReplyDelete
  7. Errmmm.. bertuah la badannn...! Nak jugaakkk!!... :D

    ReplyDelete
  8. Hadiah kenangn dari sahabat dari Korea... :))

    ReplyDelete
  9. Pertama kali nampak FM besar gabak cam tu selalunya kiut miut je. Sekarang ni macam best je pi Busan kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom pi Busan..enroute to Jeju sekali..

      Delete
  10. Oh... bestnya. Kakak pun minat kumpul FM.
    Ukhuwah terjalin di alam maya tambah indah terasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok kumpul FM...mcm2 bentuk...kreatif..

      ya, betul, ukhwah bertambah indah..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...