Monday, March 30, 2015

Mee Xinjiang

Assalamualaikum...

Mee xinjiang, anyone? Tak perlu ke Xinjiang, hehe..boleh makan di Restoran Mee Tarik Warisan Asli.


Apa yang menarik sajian mee xinjiang ni ialah datangnya dalam dua pinggan..terkejut juga. Satu mee kosong berkuah, yang satu lagi sayur dan daging berkuah juga. Tengok di dalam menu, macam kecik je. Sekali datang, tudia..banyak pulak kuahnya. Alhamdulillah, memang sedap dan mengenyangkan.

Mee Tarik Warisan Asli di PV128

- check it out -

34 comments:

  1. Dah tak payah naik pergi ke Xinjiang di tempat kita pun ada ye:)
    Nampak speciallah mee dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, betul..mcm mee Bandung juga kan, takyah ke Bandung..hehe..memang special mee nya, kena makan dua pinggan..

      Delete
  2. Ini restoran chinese muslim... Sedap ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap masakannya..memenuhi citarasa..

      Delete
  3. nampak sedap... kene cuba jugak ni

    ReplyDelete
  4. Macam takde orang... yang di Alam Avenue Shah Alam... agak ramai pelanggannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa ni kedai baru buka, around 10am..tak ramai pelanggan lagi..

      Delete
  5. sy ke outlet mereka dkt jln munshi abdullah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum pernah ke sana, mcm susah nk parking krta..ke parking tepi jln je..

      Delete
  6. looks tasty... i can guess rasa dish ni macam mana ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap..tengok kuahnya dah boleh imagine rasanya..I think your guess is right!

      Delete
  7. Replies
    1. memang sedap mengikut citarasa saya..

      Delete
  8. TENGOK GAMBAR PUN MENYELERAKAN...TERINGIN NAK RASA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh datang KL, ada banyak cawangan kat sini..paling dekat kt Sungai Besi...

      Delete
  9. alahai...Kt kulim takde lagi la..nampak begitu sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau singgah KL, boleh cuba, ada banyak cawangan..

      Delete
  10. oh mee lebar macam kueyteow ye. nampak yummy ;)

    ReplyDelete
  11. Nak kena cuba ni. Nampak tempting bebenor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. recommended..mee yg kenyal lagi sedap..

      Delete
  12. huisshh..ni macam 2 hidangan..harga berbaloi2 tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbaloi dgn hrganya..banyak dan sedap pula..

      Delete
  13. Replies
    1. di Jalan Genting Klang...banyak restoran di sini..

      Delete
  14. sebelah mee tarik pv128 tu ada seoul bing.. ct makan bingsu kat situ hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..dah makan bingsu di sini..akak cuma tengok je sbb dah kenyang mkn mee ni..

      Delete
  15. Rasa mee ni sedap x? Pedas x? Tengok mcm mmg sedap =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mee ni tak pedas dan memang sedap..boleh try..

      Delete
  16. baru je tadi mkn mee . sbb x de menu mee yg luar biasa , jadinya order tom yam sahaja . nasib baik sedap ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, kalau sedap, puas hati makan..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...