Monday, March 21, 2016

FM by JM

Assalamualaikum..

Sampul surat menjengah lagi di atas meja pejabat....setem JDT...sapa pulak yang kirim surat dari Johor...tapi tengok cop Putrajaya...hehe...misleading...

Kiriman dari blogger Jari Manis rupanya..


Dapat handmade fridge magnet Reed Flute Cave, gua warna-warni di Guilin, China...


Thank you very much, dear JM..

Dah selamat landing di peti es di rumah 


xie xie JM for making this FM exclusively for me..muah, muahh..

36 comments:

  1. Tahniah, kak Nohas. FM edisi sis JM memang cantik2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. FM limited edition..one in a million..cantik..

      Delete
  2. Alhamdulillah murah rezeki nohas, dah penuh peti es heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. handmade FM I treasure very much
      belum penuh lg..hihi..

      Delete
  3. JM memang baik hati..pemurah..friendly..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju 100%..kak KY pun dapat jg kan..

      Delete
  4. CANTIKNYA FM KIRIMAN JM..TANDA INGATAN MANIS DRPD PENGIRIM YG CANTIK MANIS.

    ReplyDelete
  5. JM siapa tak kenal kreatif dan pemurah
    Bertambahlah koleksi nampaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, bertambah koleksi..first time dapat yg handmade..

      Delete
  6. Setem Johor tu tak menahan.... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM ni org JDT ke?? ke beli setem masa 'surprise vacation' aritu?..hihi..

      Delete
    2. kan.. ni mission surprise vacation ni..

      Delete
    3. tengok org lain pun dpt setem JDT..

      Delete
  7. Moga murah rezeki selalu...aamiin

    ReplyDelete
  8. Penuh permukaan fridge sis, kena beli fridge baru nanti. Hehehe (kidding, boleh beli board je untuk tempek fridge magnets yang bakal ada) ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. FM lama, yg dah boring tengok, letak kt bhg bawah..hihi..dh ada white board kecik..

      Delete
  9. Replies
    1. muat lagi..hehe..penyusunan semula..

      Delete
  10. eheheh saja dia acah2 JDT tapi Putrajaya mari kaan ehehe..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...bertambah koleksi kan..... :)

    ReplyDelete
  12. Wah banyak nya yr collection sis!
    Jealous plak tgk since my fridge ada 5 FMs je, tu pun handmade yg xlawa huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kumpul sikit2..handmade FM lg best..

      Delete
  13. Replies
    1. adalah sikit2..lama jg nk mengumpul..

      Delete
  14. Alhamdulillah...bertambah koleksi,special sebab custom made tu,ruang pun dah nak penuh nampaknya tu,sronok kan membelek fm sambil bukak peti ais

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..FM ni special sbb custom made for me only..hihi..anak2 sedara suka sgt belek2 FM sambil susun2..

      Delete
  15. kak Nohas dah terima? yahoooo...

    ReplyDelete
  16. JM nk tick dalam list penerima ni sbb ada yg belum terima..missing huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga semuanya berjalan lancar..sampai di tangan penerima..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...