Monday, August 22, 2016

Google++

Assalamualaikum...salam hari Isnin..

Baru perasan perubahan dalam blogspot ni....Blogger profile dah diganti dengan Google+profile.

Google+ ni dah lama buat tapi jarang sangat guna sebab pakai nama lain. Nampaknya sekarang, nak tak nak kena guna juga, cannot escape anymore. Cuma belum connect sepenuhnya lagi, sebab tu takde new updates dalam my Google+..
 
Bagi blog yang baru saya follow, automatik imej Google+ macam ni yang keluar....jangan kata saya tak follow...huhu..bloggers support each other...kalau boleh nak follow semua my blog's followers tapi ada yang takde link...

Sekian, stay tuned...

24 comments:

  1. ohh ye ke...saya pun tak perasan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk pun baru perasan...keluar imej google+ bila follow blog lain..

      Delete
  2. dah lama kak.

    huru hara sket.

    so nak follow baca blog orang pun cam susah sket.

    ntah kot saya yang tak familiar lagi ke tak tau lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama tapi akk jrg guna..tapi sekrg automatik kena guna jg..

      cam pening sikit, aktiviti blogger sumer masuk..komen blog org lain pun keluar jg...terkonpius pulak..

      Delete
  3. Kakak dulu dah buat tapi lepas tu entah terabai dah Google+ tu.

    Terima kasih titip doa buat almarhum bapak kakak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kak, saya pun jrg guna...melainkan kalau nk tinggal komen di blog2 yg guna google+..

      semoga akak tabah..hanya doa pengubat rindu..inshaaAllah, bertemu di sana..

      Delete
  4. Replies
    1. baru2 ni, dah automatik tukar..huhu..

      Delete
  5. Google+ ni mmg auto je tukar kan...selalunya tak perasan pun,kdang tu boleh je tukar balik mcm yg lama cuma leceh sikitlah nak kena godek sana sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu ada announcement yg blogspot nak replace blogger profile dgn Google+...baru sekarang depa buat secara automatik...malas lak nak godek2..takpe lah, ikut arus...

      Delete
  6. Yg sis perasan tang follower tu . dah jadi mudah . klik follow dah settle . sblm ni byk je kerenah Google tau sampaikan sis x blh nak follow blog lain ... Jomlah kita follow memollow ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelahh, yg tang follower tu lah kan, Google automatik akan guna Google+...senang nk follow & unfollow...jom2..

      Delete
  7. SS seboleh mungkin x nak guna google+

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mengelak guna google* tapi bila dh auto mcm ni, tak dapek nk elak lg..tang follower je, yg lain blom connect lg..

      Delete
  8. tak perasan pula..tapi dh guna google plus tah xreti juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah automatik tukar, kak..tak bestnya..

      Delete
  9. Hehe... dah add sis punya g+ in my circle~ :D

    ReplyDelete
  10. Senang jugak kalau guna g+..
    Sejak ada blog memang guna g+ sbb sifu ajar macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai blogger guna g+..akk mmg mengelak guna..hihi..byk maklumat kena di private kan..

      Delete
  11. yg ni irda pun xperasan kak..hemmm..mcm mengkonpiuskan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang guna blogger profile, mmg akan perasan, blogspot akan auto tukar...konpius jg..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...