Wednesday, November 2, 2016

Ini bukan Nescafe tarik

Ini nescafe latte mocha kayu manis..

 tudia sebatang kulit kayu manis
memang sedap giler nescafe ni

Beli di food truck Nestle, parking belakang Menara Centara 
ramai yang beratur nak beli nescafe


Ada yang panas, ada yang sejuk, harga reasonable jg..

yg panas - RM1.50
sejuk- RM3.00


nescafe latte coconut with whipped cream & gula melaka..bestnya..

enjoyy..

53 comments:

  1. Woowww.. ini klu dekat dah lama nak cuba jgk.. mesti sedap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Jumaat. Singgah sambil hirup nescafe..hihi

      Delete
    2. memang sedap..terpaksa menahan gelora dijiwa nak rasa semua..hehe..

      Delete
    3. Salam Jumaat..AY...nescafe is brewing..

      Delete
    4. Singgah Isnin.. melawat kawasan Parlimen... haha

      Delete
    5. Welcome..tuantanah akn berada di luar kwsn parlimen..hehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Sib baik bukan jari manis 😜

      Delete
    2. Habih doh jari JM kena kemam

      Delete
    3. JM..takleh sacrifice jari manis..hehe..nanti tak dapat disarung cincin..jari lain tak manis...

      Delete
    4. notie..kalau buh jari, mmg lari sekuat hati..haha..

      Delete
  3. Kaknoor pun hantu nescafe ni
    Tpi kalau letak kayu maniss
    Belum pernah rasa lagii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada kat sini wajib try ni nohas

      Delete
    2. mmg wajib try kalo ada dijual dkt2 rumah...sedap giler..

      Delete
  4. sedap sangat nampaknya tu hilangkan dahaga hrga pun kira ok juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga RM1.50 mmg murah sgt..tu yg rasa nak pi beli semua perisa..hihi..

      Delete
  5. sedapnya bernescafe ...akak.suka yg panas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap nescafe fusion ni...some like it hot..

      Delete
  6. Wahhh saya hantu neskepe ais... mesti singgah punya kalau nampak ni! X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. new experience...baru nak test market..

      Delete
  7. Menarik nyer sebab nampak ada kayu manis di situ.. boleh cuba nie.. terbayang pulak rasa nescaffee ada cinimon :D hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. negara arab mmg ada kopi yg bubuh cinnamon...yg ni baru nk test market..tapi mmg sedap rasanya..

      Delete
  8. X permah plak try minum nescafe letak katu manis ni. Apa rasanya ce kak Nohas describe sikit 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa nescafe yg mild, sbb ada mocha, latte..ditambah dgn aroma kayu manis..mmg sedap..

      Delete
  9. tak pernha cuba lagi ni. tapi rasanya nak gi beli lepas ni sebab saya ni coffee lover - pantang tengok kopi-kopi yang best-best ni. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena cari lokasi truck Nestle ni...baru promosi kot..

      Delete
  10. Lebih suka tea tapi cekali-cekali pekena nescafe sedap juga. Tapi kalau hujan suka kopi panas layan dengan ubi rebus dengan ikan kering. fuh sodap

    ReplyDelete
    Replies
    1. time2 ngantuk kt ofis, mmg best layan nescafe..perghh..kopi dgn ubi rebus + ikan kering mmg heaven..

      Delete
  11. Cmne agaknya rasa nescafe letak kayu manis ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap Reen, harus dicobain..aroma menarik..

      Delete
  12. sedapnyaaa... mesti wangi kopi tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt sedap dan wangi jg..harus dicuba..

      Delete
    2. mesti wangi terlampau ni.. kopi + kayu manis tu

      Delete
    3. wangi dan sedap...mcm nk cari lg nescafe ni..

      Delete
  13. Saya suka letak cinnamon dalam hot drinks,,..aromanya fuhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time ni minum nescafe buh kayu manis..mmg sedaplah, bau pun wangi..

      Delete
  14. I dulu memang addicted dgn nescafe or any coffee.
    biasa pekena nes with cinnamon.
    but now i tukar dah. the tarik dgn cinnamon. not bad gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. teh tarik + cinnamon..belum try lg..

      Delete
  15. Replies
    1. sekali-sekala bolehlah layan nescafe...huhu..

      Delete
  16. bila tuan blog ni ckap sdp..mmg sdp la ni..

    ReplyDelete
  17. awak, nina tag GA sis JM tau. jgn marah. hehe meh join

    ReplyDelete
  18. wah kreatif betul org skrg..macam-macam ada,biasa minum cinnamon tea,cmpur nescafe tak prnah jumpa,antioksidan yang bagus tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm2 jenis minuman fusion tapi sedap..itu yg best..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...