Friday, December 23, 2016

Dato' Lee Chong Wei in the office

errr....reket dan tandatangan dia jer...huhu..

 tergantung di dinding bilik mesyuarat

Yonex racket (Voltric Z Force II LCW)


Tak sangka.. big boss pun peminat numero uno DLCW...ingatkan Kak Mah sorang je...kui,kui...ramai lagi peminat DLCW kan..

Semasa di Xi'an, almost semua orang kenal Malaysia...nampak kami je, nama Malaysia yang disebut-sebut, di masjid-masjid, di jalanan, di kedai-kedai, di gerai-gerai..

Mungkin sebab DLCW selalu masuk final lawan Lin Dan, lawan Cheng Long..gamaknyalah..hehe..ke sebab MH370..huhu

 Happy long weekend..

30 comments:

  1. Haha reket rupanya..susah tu nk dpt sign chong wei..

    ReplyDelete
  2. Huh! wat suspen je, :)

    Dua-dualah tu, MH370 pun ya, perlawanan yang melibatkan DLCW dan Lin Dan pun ya juga malah lagi femes kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..signature dia pun jadi laa kan...dua2 event ni memang mnjadikan Malaysia dikenali di China..

      Delete
  3. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU NOHAS...LCW JAGUH BADMINTON YG MEMAHSYURKAB NNNNNNNNSIA JUGA N BNYJ LAGI KISAH2 LAIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berhujung mnggu Kak PI..DLCW jaguh dunia..

      Delete
  4. Wahh... Memang peminat sungguh-sungguh tu. Huhu.

    ReplyDelete
  5. Alaa kena troll dengan sis malam2 Xmas eve... hahahah

    ReplyDelete
  6. Waahhhhhhhh! Tak dapat tuannya, raket pun jadilah ­čśŐ

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenangan..susah jg nak dapat signature DLCW..

      Delete
  7. walaupun selalu jumpa retis dan atlet, DLCW jugak yang saya still kempunan nak jumpa..bilalah dapat merasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh geng retis u tau cik sal.

      Delete
    2. DLCW sibuk dgn tournament..jrg ada kt M'sia..

      Delete
    3. kerja kt syarikat suratkhabar, selalu dpt jumpa orang femes..huhu..

      Delete
  8. Replies
    1. buat kenang-kenangan..nk jumpa DLCW pun susah gak...

      Delete
  9. heehe orang kenal Malaysia sebab baik2 takpaaa la tu hehe..
    ingatkan LCW ada mai baru nak tanya amek autograph x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat autograph kt reket je..nama M'sia femes sbb sukan badminton, ok lah kan..hihi..

      Delete
  10. hehehehe... li dan kan asyik main dgn DLCW mesti fames. kekeke
    jadilah raket dalam ofis

    ReplyDelete
    Replies
    1. games DCLW vs Lin Dan mmg epik..sama jg dgn Chen Long..enjoy to watch..

      susah nk dapat ni..hehe..

      Delete
  11. Sib baik dia ckp from msia bukan indonesia..kalau pegi korea dorang ingat dari indonesia­čśî

    ReplyDelete
    Replies
    1. majoriti terus sebut Malaysia..cuma dua tiga org je yg tanya Malaysia atau Indonesia..

      Delete
  12. berapalah harga raket tu ya,mmg hero malaya,kebanggaan semua rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hero malaya di persada antarabangsa..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...