Dulu-dulu di Jalan Tuanku Abdul Rahman, ada port jual kebab tepi jalan. Belakang bus stop. Jual doner/shawarma kebab..sekarang dah takde..
Kemudian tumbuh outlet baru, pun macam dah takde..saja nak abadikan di sini..kebab's scene at KL..
Yang ni pun di Jalan TAR, dah takde juga..
snap gambar ni tahun 2019
Yang ni di bangunan Odeon, Jalan TAR/Jalan Dang Wangi
snap tahun 2020
Shish kebab di Restoran Pak Punjab
Teringin pulak, bersabar menanti esok hari..hehe..
Tengok awal pagi macam ni, laparnya rasa..aih..
ReplyDeleteitulah..teringin lak..
DeleteDibKL macam-macam makanan ada. Macam manalah rasa shawarma Palestin.
ReplyDeletekebab shawarma ni lebih kurang aama saja rasanya dgn yg lain..
DeleteAlahaiiiii lamanya tak pi jalan TAR...macam2 ada. Tgk kebab hishh kecur le weiii
ReplyDeletemacam2 ada..bila weekend ramai orang berkunjung..time covid ni suasana lengang..
Deletesedapnya kebab hilang oulak kedainya ya
ReplyDeletesekejap je munculnya..
DeleteSelalu kt utara ni bln posa meriah dgn kebab..
ReplyDeleteoo..di sini, selalunya di pasar malam, akan ada orang jual kebab..
Deletemmg femes kebab jln TAR
ReplyDeletebetul..ada satu je yg jual shawarma kebab setiap hari..
DeleteKecur air liur tengok kebab hehehe
ReplyDeletehehe..meh2 beli..
DeleteAduih terlioq cheq tengok, lama dah tak merasa makan kebab yang macam tu..🤤😆
ReplyDeletesamalah kita..terakhir beli kebab Pak Punjab..
Deleteda lama tak berjalan
ReplyDeletetime pkp ni, dsh kurang berjalan..
DeleteSekali imbas saya ingat kak nohas cakap pasal Kelab Scene. Hehe.. Kelab Scene kat Changkat saya tau la
ReplyDeleteoo..ada ya Kelab Scene..hehe..
Deleterasa nama ni mcm pernah nmpak dekat tempat shida laa nohas..
ReplyDeleteoo..ada ya..boleh gi beli..
DeleteSaya suka makan kebab pasar malam. Ada seorang peniaga ni, dari saya kecil dia dah meniaga kebab. Sehingga kini anak-anaknya pula yang meneruskan legasi keluarga mereka. Kebabnya pun enak. Saya memang tak cari kebab lain di pasar malam kecuali kebab dia. Ingat dulu harganya RM1.20 sahaja, kini dah RM4.50. Dah lebih 20 tahun naik pun RM3.00 ++ saja, oklah tu.
ReplyDeletekalau kebab pasar malam, saya suka pita kebab...Alhamdulillah, lama ya dia berniaga, bisnes pun maju sampai boleh diwarisi oleh anak2..itulah kan, produk bagus, harga berpatutan, sentiasa akan ada permintaan..
DeleteSedapnya tengok kebab. Dengarnya, colliseum Jalan TAR pun nak ditutup dah ye. Banyak benda hilang penangan covid.
ReplyDeleteha'ah..restoran colliseum yg tutup..old skool cafe, sejak zmn british dah ada..itulahkan ramai yg terkesan dgn pandemik covid ni..
DeleteTak pernah makan Shish kebab tu. Pandemik ni dah banyak kedai yang dah tak wujud. sedihnya.
ReplyDeletekedai2 makan banyak yg terkesan dgn pandemik..pelanggan tk boleh dine in.
Deleteshish kebab sedap jg..
Aduhai, terliur tengok. Lama dah tak makan kebab ni :)
ReplyDeleteitulah..rindu nak makan kebab..
DeleteSedap tgk kebab.. bkn senang nk jumpa yg sedap betul
ReplyDeleteselalunya daging kebab tu sedap..secukup raaa...roti dia yg kdg2 x brp sedap..
DeleteKebab sedap tp roti spoil pun tak best jugak
Deletedua2 kena sedap...baru best!
DeleteCovid2 ni macam banyak kedai yang dah tutup. Yang dah lama bukak tutup. Apatah lagi yang baru. rasa sayu pon ada
ReplyDeletebetul..kesian mereka yg berniaga..ada yg terjejas teruk..
Delete