Wednesday, January 12, 2011

Hmm..Bukit Bintang..

Bukit Bintang...

Sebenarnya dah lama tak menjejakkan kaki kesini tapi memandangkan ada tugasan 'survey' shopping complex, kenalah juga pergi..tapi 'Bintang Walk' dah dimonopoli oleh kedai-kedai kebab, minyak wangi Arab & pusat reflexology..dah macam Arab Street + Shanghai Street..












Bintang Walk



Colourful Bukit Bintang












Sekali-sekala, mencuci mata dengan pelbagai warna..


8 comments:

  1. Salam...

    Memang ramai pak arab kat kawasan ini..

    ReplyDelete
  2. macm best je kak...saya blum lagi jejak kaki kat situ tp lalu pernah...teringn gak nk pergi..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Abd Razak,

    Ya, memang ramai pak arab di bkt bintang ni..belum smpat pegi lagi kwsn 'Ain Arabia'

    Fatahiyyah,

    Entahlah, trlampau ramai org..tu yg x best..

    ReplyDelete
  4. tu la pasal..mcm tak best!! mahal lak tu

    ReplyDelete
  5. Sitie,

    Memang mahal harga brg2 kat Bkt Bintang ni, maklumlah Golden Triangle..

    ReplyDelete
  6. Memang banyak, Pok Li. Persaingan hebat..

    ReplyDelete
  7. yellow cab..sedap tak?.. dh pernah try?

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...