Wednesday, December 11, 2013

WW4 : Road mural - Majulah Sukan Untuk Negara..







18 comments:

  1. Hebat imaginasi mural yg direka.
    Kat mana ni nohas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Malaysia, sangat jarang jumpa road mural mcm ni...

      ni dekat bus stop di Serdang Raya, Seri Kembangan..

      Delete
  2. Mural lelaki tu ermm.. okay.. tapi yang gambar wanita tu tak berapa nak okay laa... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul, gambar wanita tak berapa jelas sgt..acuan yg sama, cuma tambah jambul..

      Delete
  3. Emm apa pulak main hoki angkat kaki bukan membongkok sambil heret bola ke? huhuhu rindu main hoki dolu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu aksi menahan bola tinggi..hehe...samalah, saya pun dulu main hoki jg..nostalgia..

      Delete
  4. Replies
    1. ya, benar...tiba2 jd excited pulak ada mural ni atas jalan..

      Delete
  5. Hehehe.... comel je kan, biasanya tengok wall mural, jarang kat malaysia ni ada road mural

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..memang jarang jumpa road mural kat malaysia, lokasinya pulak kat kaw perumahan, kalau kat area stadium kat Bkt Jalil, Ok jg lah..sbb sport-related murals..

      Delete
  6. Kak sarah x pandai bersukan...teringin juga tpi tak pernah terpilih...huhuhu. sukaneka bleh la...road mural..hebat tu

    ReplyDelete
  7. saya pun cuma main sports netball & hoki saja, yg lain tak reti main...sukaneka lg best..

    ReplyDelete
  8. Pertama kali sya tgk mural cmni ni..sllu tgk yg kat dinding je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun sama, kat malaysia tak byk mural mcm ni..

      Delete
  9. Replies
    1. ya, betull..tak pernah jumpa kat tempat lain..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...