Tuesday, September 16, 2014

Salam dari Japan


Assalamualaikum..konichiwa..moshi moshi..bersiaran dari Osaka, Japan..Alhamdulillah..

In shaa Allah, akan pulang ke tanahair pada hari Ahad, 21 September.

Till then, selamat bercuti dan selamat Hari Malaysia..wassalam.

28 comments:

  1. Bestnyaaaaaa....... happy holiday :) Hari tu tak sempat pergi sini ..abih masa kat Tokyo je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..Alhamdulillah, so far so good..sebab landing kt Nagoya, tu yg berusaha pergi Shirakawa-go..last minute decision but worth going..

      Delete
  2. Sis.... jelesnya....
    Nak ikut...
    Alaaaa bila lh nk sampai jepun ne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Plan dulu.. In shaa Allah..akan sampai jg..

      Delete
  3. Wah bermusim panas di Jepun... Gambatte ne...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panas mcm kt M'sia..ingatkn sejuk, transition from summer to autumn..ok jg cuaca mcm ni..

      Delete
  4. Wah kat shirakawago ke tu? selamat berholiday!

    ReplyDelete
  5. WAH JAUHNYA BERCUTI...TAKE CARE.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama t eringin nk gi; beli tiket bln Januari..hihi..

      Delete
  6. Selamat bercuti. Have fun...... ole-ole dari Jepun satu..

    ReplyDelete
  7. Waalaikumussalam! bawakan satu sekuntum bunga sakura ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah takde bunga sakura..ada bln Mac saja...huhu..

      Delete
  8. Hehee, don't forget to enjoy some Tempura Udon! Ebi tempura + udon, nyam2~ Sedap gila, sugokku oishi yoo~ ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuma makan takoyaki saja, makanan jepun yg lain belum rasa lg..

      Delete
  9. Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. thanks. Nanti balik In shaa Allah, saya tengok.

      Delete
  10. Amboi dah balik dah pun ye...perginya senyap-senyap tahu-tahu dah balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, kak, selamat kembali ke tanah air...

      pergi senyap2..hihi..tapi hari ke-empat kt sana dah buat announcement..

      Delete
  11. moshi...moshi... o namaiwa nan des ka?... watashi wa idah des... :D sayonara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak tak tau nak jawab...haitt..arigato gonzaimas..hehe..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...