Wednesday, June 15, 2016

Posto, Posto

Salam Ramadhan Al-Mubarak..

Posto, posto !!..wait a minute, Mister Postman...

Dua poskad telah selamat diterima dari sahabat bloggers, syukran..

 
  poskad dari Adelaide diterima, dari Mr Khairuddin Lim dari blog Kaki Travel : from Malaysia to the World

baseball stadium

Yang ni dari Kak Noor dari blog Bicara Kak Noor, chef at home in Brunei..tapi sekarang ni chef abroad..di United Kingdom pula..dari London, Nottingham dan sekarang bersiaran dari Bath...

mencipta resipi 'fusion' yang visually pleasing and sangat yummy in the tummy...all about good foods..

 
 Pulteney Bridge, Bath, dibina pada tahun 1770
tuanya jambatan ni..246 tahun..

Bath, sebuah bandar lama yg menarik di UK...Adelaide, Australia's best boutique city..semoga dapat jejak kaki di kedua-dua bandar ni..  

41 comments:

  1. Wah..syok nya dapat poskad.
    Salam Ramadhan sis...sorry lama tak singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan, Fidah..
      poskad pencetus rasa ingin travel..hihi..

      Delete
  2. Bestnya dapat poskad. Cantik2 pula tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang memberi, kita menerima...pencetus semangat..huhu..

      Delete
  3. wah cantiknya poskad tu. Aamin... kita pun tak pernah jejak kaki kat situ lagi. Mudahan Allah bagi rezeki dapat jejak. Macam menarik je Bath tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan Bath..semoga ada kesempatan dan rezeki utk ke sini..aminn..

      Delete
  4. wahhh bestnya... Rezeki di bulan puasa namanya ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ukhuwwah di alam maya..Alhamdulillah..

      Delete
  5. Memula terima postcard dulu
    Dah tu bolehlah planning pergi
    Huda tu suka kalau No ajak jenjalan hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi... komen ni I loike...

      Cayalah kak zakie

      Delete
    2. poskad pencetus semangat..hehe..mula le nk plan..tapi sekrg pound sterling tinggi sgt, tengok le next year..in shaa Allah..

      Aussie tu Huda dah selalu pergi, mcm blk kpg..hihi..

      Delete
  6. Bestnyer dapat poskad dari rakan bloggers... dua dalam satu lah tu..poskad dan kad raya.

    Salam Ramadhan Al Mubarak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan, Bunda...ukhuwwah di alam maya, Subhanallah..

      Delete
  7. wahhh bertuahnya dapat poskad.. murah rezeki pemberi dan penerima.. cantik! alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..org memberi, kita menerima..

      Delete
    2. hihi..seronok bila di kumpul2... :)

      Delete
    3. adalah beberapa keping..hihi..

      Delete
  8. CANTIK KEDUA DUA POSKAD TU NOHAS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..bertambah koleksi poskad dari sahabat blogger..

      Delete
  9. thanks kerana komen yang menarik dan positif.

    ReplyDelete
  10. Ok! jom kita gi sesama... buat rombongan cik Kiah bersama rakan-rakan blogger, acaner nohas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ikut je..hihi..gi ramai2, meriah..

      Delete
  11. seronok kan bila dapat postcard dr luar.
    kena tepek kat fridge. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. gembira dpt souvenir dr sahabat blogger..bertambah koleksi..fridge dh penuh..huhu..

      Delete
  12. Alhamdulillah rezeki bulan yang mulia ni kan Nohas, boleh buat koleksi.. cantik cantik gambarnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, bertambah koleksi..

      Delete
  13. bila nak bagi alamat ... hantar kat blog pun x apa . saya tak publish ... tunggu ni ...

    ReplyDelete
  14. Untung nya Nohas dpt poskad dari luar negara..boleh buat koleksi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, org memberi kita menerima...

      Delete
  15. Replies
    1. bukan hobi, tapi bila ada org bagi, kita kumpul..adalah sikit2..

      Delete
  16. Bestnya dpt poskaddd... heheh dr kak noor tu..best sgt...suka tengok..tahniah ye ..nanti boleh wat koleksi tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, ukhuwwah di alam maya...adalah sikit2 koleksi poskad..hehe..

      Delete
  17. Seronok ramai kenalan,gambar poskad memang cantik,boleh buat album khas letak koleksi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..bertambah koleksi, letak dlm album gambar, sbb byk kosong, dah tk print gambar..hihi..

      Delete
  18. Kak Noor jalan merataaa tinggal kitaa huwaaa.. sob sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Noor ziarah anak2 di UK & konvo..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...