Monday, July 17, 2017

Tuuu Dia...Pak Tam..

Sedap bagitau kawan, tak sedap bagi tau pak tam..


sebuku roti harga RM10

roti bakar inti kaya yg sedap

outlet di Medan Mara, ada nasi bukhara, mee rebus sotong


outlet di Bukit Bintang
dekat Wisma Nusantara, Lorong P. Ramlee

Restoran dekat Stadium Selayang belum pi lagi..
jom..minum petang..

50 comments:

  1. Jadi bangga ni, at least ada juga org kita yg boleh maju dlm bisnes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, betul...antara bisnes org Melayu yg maju..

      Delete
  2. Suka nasi beriani dia sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi beriani x pernah try lg...nasi bukhara pernah makan, mmg sedap..

      Delete
  3. Macam sedap aje roti tu...dah la gemuk...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. roti bakar + kaya pak tam ni mmg sedap...setakat dua keping roti, tk menggemukkan..lepas makan, exercise..hihi..

      Delete
  4. Stadium selayang kat mana ye?
    Baru tau selayang ada stadium

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stadium Selayang dah lama ada, dekat dgn pejabat Majlis Perbandaran Selayang di Bdr Baru Selayang..

      Delete
  5. SELALU JUGA KE KEDAI PAK TAM...MAKLUM ORG SELAYANG...SATE N ROTI BANTAL TU MMG SEDAP.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat rumah Kak PI kan...tak pernah gi lagi restoran dia..

      Delete
  6. Masih belum terlambat lagi kan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih lg di bulan Syawal..Selamat Hari Raya, Zana..maaf zahir & batin..

      Delete
  7. orang kita!! must support ni..terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. support bisnes orang kita..halalan toyyiban..

      Delete
  8. selalu jgak nampak kedai PakTam ni kat R&R Tapi tak ingat plak pernah makan di situ atau tak. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jg outlet di RnR Tapah & Ulu Bernam....

      Delete
  9. Suka jugak roti yang inti kaya sedap2 ni. hehe. tapi tak pernah lagi pergi pak tam ni. Mungkin sebab jarang singgah dekat dua2 tempat ni kowt. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap roti kaya Pak Tam ni..recommended...kalo dtg KL kt Medan MARA outlet yg paling dekat..

      Delete
  10. glamer rupanya pak tam ni. hari tu dah try kat shah alam

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  11. kadang2 singgah juga tp di RNR Tapah hehe.. bolehla not bad. xde sampai nak bagitau Pak Tam hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jg singgah kt RnR...bolehlah kan..acceptable..hiihi.

      Delete
  12. Laaaaaaa.... Yg ni saya dah baca rupanya.
    Pun dah komen. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt2 busy 2 minggu ni..jarang update..

      Delete
  13. Pak Tam? Sounds familiar ni, tapi tak pernah singgah lagi. Kalau jumpa ni nanti mesti singgah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. restoran kt RnR Tapah..bolehlah mencuba...

      Delete
  14. selalu singgah di r&r je la pekena mee rebus pak tam.tapi cawangannya dah banyak merata2

    ReplyDelete
    Replies
    1. semakin maju bisness..mee rebus sedap jg..

      Delete
  15. Replies
    1. hehe..besar and tinggi rotinya..

      Delete
  16. wahhhh..nampak sedap sangat roti Pak Tam ni..bila lah nak merasa...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dtg semenanjung, bolehlah singgah restoran ni..

      Delete
  17. macam best ... boleh try terjah nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. recommended..roti bakar mmg best..

      Delete
  18. hai kak.. iols datang singgah ni.. how are you ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Siti, Alhamdulillah, dah sihat nampaknya..thanks dtg visit.

      sorry, tk sempat blogwalking, nak baca pelan2 travelogue Perth..hihi..

      Delete
  19. saya suka tagline..

    "Sedap bagitau kawan, tak sedap bagi tau pak tam.."

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus kan mcm tu...marketing secara 'word of mouth'..yg negatif bgtau pd owner utk improvement..

      Delete
  20. Wahhhh.. nampak sedap ni.. boleh cuba suatu hari nanti. >__<

    lama dah tak singgah sini. Harap sihat selalu, kak nohas. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba..recommended..Alhamdulillah..tq..

      Delete
  21. Assalamualaikum adik nohas..
    Lama x melawat laman di sini..Nohas apa khabar

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Kak Sarah...Alhamdulillah, sihat. Semoga akk pun sihat walafiat selalu..

      Delete
  22. kalau mahal tp sedap ok nohas.. heee baru balik dr KL xdpt nk jjcm semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap & reasonable jg harganya...next trip boleh singgah..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...