Wednesday, 13 June 2018

Salam Aidil Fitri 2018

Selamat menyambut ketibaan Hari Raya Aidil Fitri yang akan menjelang tiba tak lama lagi


Di kesempatan ini, saya memohon kemaafan, zahir & batin..
jika ada bahasa, komentar, tulisan, yang tidak disenangi, yang mengguris perasaan, harap dimaafkan


kosong-kosong ye!!
  

 “semoga Allah menerima amalan saya dan kamu, amalan puasa saya dan kamu, semoga Allah menjadikan kami dan anda sebagai orang-orang yang kembali (kepada fitrah) dan beruntung”

Selamat bercuti, selamat pulang ke kampung, berhati-hati di jalan raya.

30 comments:

  1. Saya pun sama kak, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin andai ada terkasar bahasa..

    ReplyDelete
  2. Selamat Meraikan Syawal, kak. Maaf Zahir dan Batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya, Farrah..maaf zahir & batin..

      Delete
  3. salam aidilfitri kakak.. maaf zahir batin.. hati2 dijalan raya.
    ade open house jemput eh =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya, Siti..maaf zahir & batin...
      Takde open house boleh je dtg ke rmh...in shaa Allah..

      Delete
  4. Samalah saya juga sis, Selamat Hari Raya Aidilfitri, di sini tersusun sepuluh jari, memohon maaf atas salah dan silap mahupun tersasul jari-jemari, tertaip apa2 yg mungkin tidak digemari :')

    ReplyDelete
  5. SALAM SYAWAL NOHAS N KELUARGA MAAF ZHR BTN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidil Fitri yang mulia utk Kak PI & keluarga..

      Delete
  6. Salam Aidil Fitri dari Bunda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Bunda...maaf zahir & batin..

      Delete
  7. salam aidilfitri. maaf zahir batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidil Fitri, maaf zahir & batin..

      Delete
  8. selamat hari raya Aidil Fitri dan maaf zahir batin..

    datang ziarah online jelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidil Fitri..maaf zahir & batin..

      thanks..ziarah online pun ok..

      Delete
    2. my pleasure..

      tulah je yang mampu

      Delete
  9. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya jg, maaf zahir & batin..

      Delete
  10. salam kosong2 juga.. mana tahu terlajak komen mengguris hati :)
    cari bunga lily pink kt sini tak ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2lah kita bermaafan...
      tak byk permintaan kot, mungkin per case basis, ada yg nak, baru depa order...takpe, next year or raya haji..

      Delete
  11. Replies
    1. Salam aidilfitri jg buat Sha sekeluarga..

      Delete
  12. Selamat hari raya aidilfitri.
    Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jg buat WB & famili..maaf zahir & batin..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...