Monday, October 24, 2016

Nala's Dessert House

Assalamualaikum, to all my sweet readers..

Teringin makan yang 'manis-manis'? Jom ke Nala's Dessert House..


Di mana?

Di Maju Junction, di Lower Ground Floor, dekat eskalator, depan Restoran South East..

 ada waffle

sundae

aiskrim coconut Thai

boleh pilih sugar level

 jom duduk, tunggu waffle masak

 The chocolate waffle - my flatlay

 The verdict - oklah, tapi liat sikit

 Coconut caramel..hmm bilalah nak pi makan Sangkaya?

overall, oklah..not bad..

44 comments:

  1. macam menarik..boleh la pergi bila2 nnti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila agaknya nk dpt merasa makan kat sini

      Delete
    2. dari Selayang, dah dekat..boleh tapau jg..

      Delete
  2. uuu terliur.. tapi kononnya tengah diet, pantang makan manis.😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali-sekala boleh, lepas tu kena exercise..hihi..

      Delete
  3. hehe dekat je ni..ok one day nak try..tq for sharing kak

    ReplyDelete
  4. In sya Allah, ada duit lebih boleh pergi merasa juga.. Nampak sedap. Cantik hiasan yang ada choc.. Nyumm

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali-sekala boleh gi sini..harganya boleh tahan jg..huhu..

      Delete
  5. perghh semua nampak sedap kan kak... teringin nak cuba..sesekali makan mcm ni mmg best... :)

    ReplyDelete
  6. wow manis overload,ssekali layan sweet tooth okla ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. not good for diabetic people..hihi..sekali-sekala, sweet indulgence..

      Delete
  7. Semua sedap2 belaka Nohas terpikat dan tergoda
    Klau lah dekat2 mmg dah terjah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya nmpk sedap, baru try 2 jenis...nanti dtg kl lg, bolehlah singgah..

      Delete
  8. fuhhh tempting meleleh-leleh nengoknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk kali lalu kt sini..baru kali ni singgah makan..sgt tempting..

      Delete
  9. No sugar for me , please tapi part manis2 cenggini memang SB suka!..hehehee.. oi bila lagi la SB nak gi tempat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pilih 0% sugar..tapi tk best mkn desert takde manis..at least manis2 buah OK jg..

      Delete
  10. kurangkan manis dlm makanan tapi lebihkan manis dlm senyuman... hehe..
    ini kalau pergi tempat makan camni, kena kerja keras nak menten berat.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, betull..maniskan senyuman...lepas makan, kena exercise lebih..

      Delete
  11. pagi2 tgh stress nampak ice cream...
    walla.....dapnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh stress, makan ice-cream mmg heaven..comfort food..

      Delete
  12. Presentation dlm pinggan buat mata tergoda:)

    * entah kenapa kakak boleh teringat nama Nallakarupan pulak haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingat nalakarupan ingat munawar... keh keh keh

      Delete
    2. presentation mmg cantik...itulahh, nama depan sama pulok..hihi..

      Delete
    3. SS..nama2 yg terhangat di pasaran suatu masa dulu..

      Delete
  13. Replies
    1. teringat eskem kelapa kt chatuchak..

      Delete
  14. Wahh..menarik ni..
    Selalu jugak lalu lalu kat area ni

    ReplyDelete
  15. Uish siap ada pilihan sugar level lagi, nice lah... 50% for me please! Coconut caramel nampak menarik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada pilihan yg best tu..mmg ada yg tak suka manis2 sangat..sedap jg coconut caramel ni..

      Delete
  16. Hurmmm kenpa terbaca entry nie.. kan dah mula kaki tgn n gerak ek sana huhuu.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh singgah kalau ke maju junction..

      Delete
    2. boleh singgah kalau ke maju junction..

      Delete
  17. X suka sgt yg manis2 ni kalau manis2 buah leh layan lg kalau jari manis lg layan!!!! 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best layan jari manis tapi tulahh entry lmbt nau kluar..hihi..

      Delete
    2. mmg best layan jari manis tapi tulahh entry lmbt nau kluar..hihi..

      Delete
  18. sedapnya ! tambah2 coconut ice cream tak kempunang sgt kalau dpt mkn. mmg kalau ke siam suka beli. sangkaya pun ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. tk pernah lg mkn sangkaya..huhu..mmg sedap coconut aiskrim kt siam..*drooling*

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...