Thursday, April 20, 2017

Hokkaido lagi..

Assalamualaikum..
 
Dari Beijing ke Hokkaido..hihi..tapi bukanlah hok kat Jepun..yang ni makanan..dulu Hokkaido Cendol..now Hokkaido Baked Cheese Tart pulak..jumpa di di Suria, KLCC...on the way ke stesen LRT KLCC di Avenue K...



nampak tempting, coklat filling pun ada

Ada perisa durian juga..fusion, fusion..

Beli dua ketul...


sebiji harga RM4.80, yang durian RM5.30..

The verdict: not bad, tapi muak juga makan dua ketul..

OK bai..sangat busy sekarang ni, will BW later, luv..

28 comments:

  1. haha mati2 ingat ke negara Jepun. makan rupanya. hehe. sedap2 nampak makanan daam gambsr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk makanan nama Hokkaido..sedap tapi mkn byk, muak jg..

      Delete
  2. Saya tak berapa gemar Hokkaido baked cheese tart ni. Tak kena dgn selera saya. Lagipun cheese tart yang saya buat lagi sedap... hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm muak sikit..kirim kt sini sikit..hehe..

      Delete
  3. Saya ada kat hok kaido tadi.

    ReplyDelete
  4. hehe...teringinlah nak terserempak dengan kak nohas ni..huhu sebab tu laluan irda juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali-sekala je gi klcc, Irda..in shaa Allah, kalau terserempak dgn Irda, akak akan tegur..

      Delete
  5. Beli dua ketulpun dh kenyang ya nohas..sedap tu

    ReplyDelete
  6. boleh tahan jugak harganya. tidaklah terlalu mahal mmg terliur tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah, sekali-sekala..nak merasa..

      Delete
  7. mmg asal dari hokkaido ke tu..nampak macam dessert yg sgt manis

    ReplyDelete
    Replies
    1. ontahlah..nama je kot..yg cheese tk manis sgt, yg coklat mungkin jg..tk beli yg inti coklat..

      Delete
  8. Pernah beli sekali 6 biji (versi tamak..hihi)
    Tapi anak2 tak suka sangat...last2 mak dia orang yg kena perabih kan...sabar aje la

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli 3 ada diskaun..nampak menggiurkan, mmg rasa nak beli byk..

      Delete
  9. SS boleh telan seketul jek dlm satu masa... muak skit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk mkn dua ketul pun payah nk habis..beso sgt kot..

      Delete
  10. international seyh cendol sekarang

    ReplyDelete
  11. cheese tart i kureng minat, cendol bolehlah..layannnn

    ReplyDelete
  12. hamboiii tertipu mak jah.

    baru nak melatah like "Whatttt Hokkaido pulak"


    #dramaqueen.

    hihihi

    hi kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, lama x nmpk..hehe..Hokkaido x pernah sampai lg, asyik dok makan yg nama 'Hokkaido' je..

      Delete
  13. Lama dah tak sentuh tarts! Kalau dapat sekarang ni best juga hehee... biasa makan satu dah rasa cukup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tart ni tak leh makan byk2, rasa muak..esp yg saiz besar mcm ni..

      Delete
  14. X perlu pergi jepun kalau nk mkn eheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah2 kt Hokkaido pun takde...hehe..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...