Monday, 21 October 2019

Birthday Celebration

Hari Selasa 15 Oktober yang lalu,  ada majlis makan-makan di pejabat sempena meraikan hari lahir Chairman yang ke 80. Belated birthday party. Tarikh yang sebenar pada 13 Oktober, tapi sebab jatuh hari Ahad, company buat sambutan hari Selasa. Hari Isnin, ramai big boss takde.

coklat biasa & coklat putih

perkenalkan my Chairman
the standing cut-out..soo real..

 buah2an and biscuits

kuih koci & buah-buahan

deko-deko. yg standing cut-out tu my Chairman 
masa time study kt UK, hockey player

sate & mee rebus

birthday cake

Chairman tengah bagi ucapan

sedang bercerita perjalanan karier dan
penubuhan company pada tahun 1976

Dah 80 tahun usia my Chairman. Seorang yang banyak pengalaman hidup.

My Chairman ni ada sikit iras-iras pelakon Dato Rahim Razali. Suara pun dekat2 sama..husky. Semoga Allah memberkati kehidupan my Chairman..

48 comments:

  1. Happy birthday buat Mr Chairman.. pjg umur.. nampak sihat lg. Alhamdulillah..sedap2 jg juadah tu..:)

    ReplyDelete
  2. Steady je umur 80 nampak sihat. Hepi birthday En.Chairman. Ada keje kosong? Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, nmpk sihat & masih lg bekerja & dtg pejabat...meh submit resume..

      Delete
  3. Umurnya dh 80..tp orgnya masih segak dan kuat ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, masih lg segak & kuat..Alhamdulillah..

      Delete
  4. At the age of 80 masih sihat. Alhamdulillah.
    Semoga diberikan kesihatan yang baik pada Tuan Chairman

    ReplyDelete
  5. Sampaikan ucapan salam birthday saya pada mr, chairman. "selamat menempuh usia 80-an, moga sihat selalu dan bagi bonus lebih sikit pada pekerja terutama nohas yang buat n3 ni' hehhhee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mnta maaf tak dpt sampaikan...haha..bonus? huhu..

      Delete
  6. Alhamdulillah Allah panjangkan umur dalam keadaanyg sihat, moga bertambah syukurnya, bertambah amalnya.

    ReplyDelete
  7. Walaupun dah 80 tahun masih sihat dan kuat bekerja terbaik!
    Happy belated birthday to your Mr. Chairman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih lg dtg ofis & manage the company..

      Delete
  8. yang pasti mr chairman makan sikit je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat sekali..chairman tak makan banyak..

      Delete
  9. subhanalah..usia dah 80 tahun tapi still kuat lagi bekerja..nampak sihat chairman tu...semoga beliau sentiasa sihat aamiinnn

    ReplyDelete
  10. itu bermakna perkhidmatan beliau, pengalaman dan ilmu beliau masih di perlukan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jg jemputan utk jadi speaker seminar..sharing knowledge..

      Delete
  11. MOGA CHAIRMAN SIHAT SEJAHTERA N MAMPU MNTADBIR SYARIKAT SEBAIKNYA..MERIAH MAJLIS BESDAY

    ReplyDelete
  12. wahhh , chairman masih sihat dan masih bekerja . Kita pun belum tentu sihat macam tu dan sampai ke usia tu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, masih sihat & bekerja..betul, kita tak tau sampai ke tak ke usia 80 tu..

      Delete
  13. perghhh.. 80 dah ye.. tapi salute lah.. steady je lagi.

    ReplyDelete
  14. 80 tahun... perghhh... masih steady lagi... di manakah kita nanti ye bila sampai umur 80 tahun tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanya Allah yg tahu..masih hidup lg ke atau nk ke alam lain..huhu..

      Delete
  15. happy belated birthday to him...

    ReplyDelete
  16. pergh cut-out dia sebijik !! tu kalo tayang sokmo kat office tu seram gak..
    rasa diperhatikan selalu hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..mmg sgt real...good idea..hehe..letak kt tepi partition..hihi..

      Delete
  17. Selamat hari lahir yang ke-80 buat tuan chairman. Steady meniti usia emas 👏🏻😎

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..masih steady dan urus company..

      Delete
  18. real betul the standing cut-out tu..
    Steadylah chairman akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pertama kali tengok cut-out tu, terus berdesup dlm hati..
      Alhamdulillah, diberi kesihatan yg baik..chairman pun mmg jaga kesihatan..

      Delete
    2. Alhamdulillah.. kita pun kalau nak begitu, kena rajin jaga kesihatan kan kak..

      Delete
    3. betul..kena jaga makan & bersenam selalu..

      Delete
  19. Selamat Hari lahir Mr Chairman. 80 tahun masih sihat dan boleh bekerja.

    ReplyDelete
  20. Happy Birthday Mr Chairman.. Moga dipanjangkan umur utk berkongsi ilmu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiin..kekdg jd speaker dlm seminar, berkongsi ilmu..

      Delete
  21. happy birthday mr chairman. many happy returns. uniklah nampak cookies tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiin..cookies tu biskut topped with royal icing..tak sempat nak ambik...hehe..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...