Salam semua..happy weekend..
Kisah meeting di TTDI..disebabkan banyak pihak yang involved dalam meeting ni, so kita pun ikut turn untuk presentation slot..
Sebab slot kita lambat lagi, so pergi lah lunch dulu. Memang cadang nak lunch di sini..nak try piza kayu api - Fino Piza. Lokasinya sederet dengan pejabat klien..
ini wajah lama, sebelum renovasi
kayu api diluar kedai
Jom tengok menu - ada dua jenis piza
panna base - cream base
passata base - tomato base
disebabkan selalu makan yang tomato base, orderlah yang cream base
spinach feta & chicken, order jg french fries
Kalau ada meeting lagi, bolehlah repeat yang tomato base pulak
InsyaaAllah...
InsyaaAllah...
Dah macam pizza kayu api sekarang. Ni versi bandar gitu. Menarik dekorasi dia dengan kayu api tu. Maksudnya dia gunakan kayu api tu lah kan. Kalau agak kering dan hangit mengurangkan sikit rasa kesedapan tu.
ReplyDeleteRasanta begitulah kot, guna kayu api yang tu..mmg kurang sedap sbb hangit & kering..
DeleteApa puncanya jadi kering tu ya? Doh pizza ke? Kalau hangit tu punca api kot.
ReplyDeleteDoh dia x brp fluffy..mngkin mcm tu kot piza kayu api..
Deletepizza hangit pulak ya salah kayu api latu bara sangat
ReplyDeleteApi kuat kot..
DeleteMenarik juga pizza sekarang ni ramai bakar guna kayu api.
ReplyDeleteLain rasanya..ada bau asap sikit..
DeleteBetul tu dah biasa makan base tomato 🍅.. bila pilih yg lain akan rasa mcm eh tak biasa lah hahaha..
ReplyDeleteItulah..sbb dah terbiasa, bila tukar rasa lain pula..
DeleteBanyak sekarang pizza dibakar guna kayu api kan. Sedap nya.
ReplyDeleteRasa lain sikit..
DeleteMaybe api dia kuat sanagt kot...sekarang banyak orang meniaga pizza kayu api tapi SA x pernah cuba lagi
ReplyDeleteitulah kecewa jg bila piza hangit..ni 2nd time..yg kt jln gombak tu ok..
Delete