Monday, December 26, 2016

Souvenirs dari JM dan SS

Assalamualaikum semua...

Bestnya..tetiba dapat bungkusan poslaju. Dari JDT...ingatkan satu, rupa nya tiga..

Thanks JM and SS...gracias...dapat juga FM Shanghai...ingatkan dah nak lap airmata, tak menang giveaway...huhu..

 dari SS...FM from Temasik

dari JM..


luv the gifts and both of you...saranghae..💓💓

Semoga diberi kesihatan yang baik dan rezeki yang luas untuk terus mengembara ke seluruh dunia...luaskan kuasa mu!!

48 comments:

  1. Tahniah...tambah koleksi lagi ya...

    ReplyDelete
  2. Moga makin murah rezeki mereka berdua 😊

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah..bertambah koleksi..

      Delete
  4. tahniah..

    wahh teringinnya nak travel seluruh dunia..harapnya ada rezeki bila2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..bestkan dpt travel around the world..

      Delete
  5. Terima kasih Ah Kak Nohas... Semoga Allah murahkan rezeki dan kesihatan yang baik utk kita semua... Aminnnn!

    ReplyDelete
  6. Waaahhh!! bersorak FMyg sedia ada sebab ada kawan baru sampai melekat sama. Cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahli baru dtg melekat..the more the merrier..

      Delete
  7. Wah banyak tu sekali Nohas terima kan
    Rezeki lah tu ksn tpi bloger JM dan SS mmg pemurah org nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah sampai 3 sekali..Alhamdulillah, depa berdua mmg pemurah orangnya..

      Delete
  8. terasa sampai sini tau kak keterujaan tu...tahniah! tumpang happy sekali..=)

    ReplyDelete
  9. Jm mmg pemurah, pernah dah dpt 3 gift dari dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti banyak depa berdua ni borong FM kan..buat giveaway lagi..

      Delete
  10. alhamdulillah. tahniah. rezeki tu. 😁

    ReplyDelete
  11. Hihi... dapat juga.
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  12. rajin diorang ni bagi souvenir.moga murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn..moga murah rezeki mereka brdua..

      Delete
  13. rezeki tuu.. tambah koleksi hihih.. berkat bersahabat =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, bertambah koleksi..

      Delete
  14. tahniah nohas !! dh lama nina tak jd top kome. huhu
    bertambah koleksi FM

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..Alhamdulillah, koleksi brtambah, dh nak penuh peti es..hihi..

      Delete
  15. Assalam kak nohas..masih ingat pada JM x? Lama betul JM menyepi dari blog walking..blog sendiri pun dah berhabuk huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..masih ingat lagi..bila baca blog SS, nampak JM di sana...

      Delete
  16. Kak nohas..JM dah terima fm dari akak..sweet sgt..JM pun masih hutang nk pos ole2 tuk kwn lain..ri tu nk pos fm pos minta letak setem rm4 sbb dia ckp. Ukan dokumen tp kak nohas pos ke JMguna setem 90sen ke kan...ni kat putrajaya dia minta letsk setem rm4 kalau x...brg tu x sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dah terima..bila baca blog SS, suspens jg kot2 JM pindah rumah..hihi..

      a'ah..setem 90sen je. rm4 tu pos laju kot..

      Delete
    2. JM dah tanya kak nohas..dia ambik envolope tu timbang pastu dia ckp rm4 sbb berat below 500 gm...kalau pos laju dia ckp rm7.50..nak x nak JM pos jgk dgn setem rm4 tu harga setem lagi mahal dari brg d hantar huhhu

      Delete
    3. tak prnah pulak jd mcm ni, even akk pos shawl guna pos biasa, setem RM1, sampai je..lain sikit procedure pos putrajaya..kena pos dari tempat lain nampaknya..

      Delete
  17. Waktu kak nohas nk pos ritu...staff pos malaysia ada tanya x nak hantar barang apa? Or kak nohas just minta setem harga 90 sen je..sakit hati ngan pos putrajaya ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. staff pos takde tanya pun, just ambik envelope, timbang dan beritau kena setem 90 sen..

      rasanya, kalau envelop tu nampak bulky, tu yg depa tanya kot..kena cek dgn pos malaysia kalau mcm ni..

      Delete
  18. Yeayyy akak dh terima barang dari kami..tq coz support our blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih pd JM & SS..sangat sweet tiga2 FM tu..

      Delete
  19. Alhamdulillah rezeki penghujung 2016,meriah peti es kt rumah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..meriah..kena buat penyusunan semula..hihihi..

      Delete
  20. SS pon baru je dapat souvenir dari Ah Kak Nohas! Cun gilakkk! Thank you ah kak! muahhhhh... https://scdhaseinphoto.blogspot.my/2017/01/terima-kasih-sayang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dah dapat..muahhh to you too..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...