Friday, 15 January 2021

La Juiceria : Healthy is Sexy

Salam Jumaat..
 
Time PKP ni kena gi kerja di pejabat, seperti biasa....
 
Cerita sebelum PKP, jalan-jalan, tengok site di Bangsar. Baru tahu ada condominium nama Nadi Bangsar. not a Bangsar babe..
 
Nadi Bangsar di Jalan Tandok
 
Cuaca panas terik, jom singgah La Juiceria di Nadi Bangsar. Tengok gambar macam menarik je air avocado ni. Lama dah tak minum.
 
gambar yang menggoda sukma
 
Menarik tagline dia : Healthy is Sexy
 
Nama penuh:La Juiceria Superfoods Signature
 
menarik interior nya
 
cosy place
 
pilihan jus segar
 
menunggu

straw daripada tebu
 
 avocado caramel smoothie
 
 
healthy sungguh, tak manis, terasa kelat-kelat buah avocado...I like..

46 comments:

  1. Tengok tempat minum macam tempat orang berada juga.

    ReplyDelete
  2. Cafe yang menarik. Luas dan selesa. ID pun cantik nampak.
    Lama jugak tak minum air buah avocado.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk selesa lepak kt sini..tapi harga on the high side sikit..huhu..

      Delete
  3. Menariknya straw tebu. Rindunya kat Bangsar. Tapi ada satu perkara paling saya rindu tentang Bangsar yang tak mungkin saya dapat temui lagi. Kenangan bersama arwah atok sewaktu membesar bersama dia kat sana.. ❤️

    ReplyDelete
  4. macam prnah dengar nama restoran ni

    ReplyDelete
  5. Straw tebu...menarik!

    Kalau minum jus avocado kat kedai indonesia tu dia letak coklat, so yang ni caramel. Mesti sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. straw tebu tu cepat pecah..

      a'ah..yg kt kedai indonesia tu rasa manis, yang ni tak manis sangat..

      Delete
  6. Kenyang tu minum avocado, lagilah sedap betul avocado caramel smoothie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. quite filling..enjoy the good taste of avocado..

      Delete
  7. Wah, nampak sedap juga. Tak pernah minum avocado juice.

    ReplyDelete
  8. mesti semua menu berkhasiat tu

    ReplyDelete
  9. ingatkan apala tadi seksi lagi healthy hehhee

    ReplyDelete
  10. Tempat nampak menarik! tp dalam suasana sekarang tak mungkin lah dapat jalan2 dan lepak2 kat cafe mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekrg tak boleh nak dine-in, kena tapau je..kalau tak boleh lepak santai kt sini..

      Delete
  11. Sedapnya air avocado, best kalau pekena time panas terik..tetiba rasa craving pulak..erm

    ReplyDelete
  12. Cantik sungguh design dalaman dia, nmpk mewah dan high class, kalo saya mulalah akward nk masuk tempat camni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik interior dia..buat muka selamba je masuk, sebelum tu hafal nama air yg nak diorder..hehe..

      Delete
  13. Mrs. A tak suka buah avocado.
    Juice avocado belum pernah rasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buah avocado ni tawar tapi rasa lemak2..kt Indonesia, popular jus avocado coklat..

      Delete
  14. menarik tagline tu..tp tk pernh try lg minum dr La Juiceria

    ReplyDelete
    Replies
    1. tagline yg catchy..saya pun baru pertama kali..

      Delete
  15. Assalamualaikum... Wah... menarik betul juicy2 mcm ni... paling best tu... avocado tuuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...sedap diminum di waktu panas..

      Delete
  16. menarik iklan avocado.. memang fav ni. sedap dpt minum

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali terjumpa..hehe..sebenarnya ada je jual kat kedai nasi padang, tapi ntah, tak terasa nak beli..huhu..

      Delete
    2. indonesia punya avokado rasa lain sikit. kalau bt sendiri memang best! boleh minum byk kali

      Delete
    3. buat sendiri lg jimat..puas minum..hehe..

      Delete
  17. Interesting sangat ni ohh bila la dpt ke kota lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..nampaknya lama lagi MCO ni..dah besambung..

      Delete
  18. w'salam. hihihi... kita pun business as usual.
    tak nampak beza pun pkp vs non pkp

    ReplyDelete
    Replies
    1. take care..selamat bekerja di pejabat utk kita..hihi..

      Delete
  19. jus avocado taste dia mcm creamy2 kan

    ReplyDelete
  20. wow terliur tgk gambar makanan dia..kedai pun cantik..teringin nk pergi..kene tgu abes pkp la cmni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik dekorasi kedai ni...tunggu hbs pkp, boleh lepak santai di sini..

      Delete
  21. Nampak air yg dalam botol2 tu..mcm ready juice kan..mesti sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. freshly made fruit juice..nmpk sedap & healthy..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!