Tuesday, 9 March 2021

Rindunya nak terbang..

 Ada satu malam tu, browsing channel tv

(dah lama tak tengok tv, selalu tengok drama di hp saja)

buka channel KBS, ada drama 'On the Way to the Airport'

drama korea yang di sponsor oleh Air Asia 

rindunya suasana ni

drama lama..dulu masa mula-mula ditayang, teruja tengok ada scene di Putrajaya. 

Tapi tak habis tonton drama ni..slow pace..

Storyline pun tak berapa best, kisah isteri yang ada affair, suami yg curang

female lead stewardess Air Asia, suami dia pilot Air Asia

-------------------------

Rindunya nak jalan-jalan, terbang sana-sini

Hopefully, boleh travel dalam masa terdekat..locally pun OK..

24 comments:

  1. Mari sama-sama doa agar boleh terbang dalam masa terdekat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknya ada sinar kebahagiaan..boleh travel dlm negara..

      Delete
  2. Sama ada tengok sedikit masa awal tayangan.

    ReplyDelete
  3. hhahahah drama lama ni!!!
    Besttt.... rindu kan nak terbang!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..drama lama..ditayang balik kt KBS..

      itulah..rindu kan..

      Delete
  4. Cerita ni tak best pada cheq, tengok sikit ja pastu rasa meluat 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg drop drama ni..plot line tak best..

      Delete
  5. Replies
    1. Harap2 begitulah..semoga keadaan pulih spt biasa..

      Delete
  6. orang dah biasa terbang, mesti rindu moment terbang ni kak. Takpe, tak lama lagi boleh dah tu :)
    Alahaii storyline dia tak best pulak. boleh tukar cerita lain pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaq ni gi jenjalan..dlm negara pun ok..

      drama ni mmg tk best, storyline xbest, slow pace..melo sungguh..

      Delete
  7. InsyaAllah moga semua kesulitan ni cepat berlalu.
    Tak sabar jugak nak jenjalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. menanti dgn penuh sabar..simpan $$ dulu..hihi..

      Delete
  8. Assalamualaikum... doakan covid berlalu pergi dgn cepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..semoga keadaan semakin pulih..

      Delete
  9. rindu zaman sebelum covid..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..rimas dah pakai mask nih..hihi..

      Delete
  10. tak pernah tahu drama ni, tapi saya memang susah nak tgk drama yg slow sgt, malas nak tunggu :| tpi covid ni sangat menyedarkan kita yg kita banyak take for granted benda2 yg kita selalu buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. drama ni sendu sikit, tak byk promosi..semoga covid cepat berlalu..

      Delete
  11. Inshaa Allah satu hari nanti pasti boleh :)
    cerita lama kalau best ulang tyg byk kali pun blh tgk lg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbang dlm negara pun ok..hehe..
      drama ni x best..malas nk tengok..

      Delete
  12. Sha pun tak mampu nak layan drama ini.. Slow sangat..

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!