Tuesday, 18 June 2019

Kad & Deko Raya 2019

Assalamualaikum...
 
Hai, tak abis lagi cerita raya..huhu..kali ni koleksi kad raya pulak..buat kenangan di sini. Terima kasihlah pada mereka yang sudi kirimkan kad raya. Dapatlah 3 ketui kad raya..

 1. dari ejen insuran

 2. dari klien GLC

3. dari klien Korporat
walaupun dah tak berurusan, mereka masih mengingati
bukan kad saja, beri hadiah coklat juga

 Klien bangsa cina, masa Tahun Baru Cina, takde pun hantar kad kat depa
tahun depan kenalah membalas, In shaa Allah, kalau masih lagi bekerja
orang berbudi kita berbahasa

Tahun ni juga, bos bagi duit raya, pertama kali nih, dapat duit raya dari bos. Bos-bos dulu tak celebrate (sebab bos celebrate CNY), kali ni dapat bos M, baru merasa dapat duit raya Thank you, bossku.

 Alhamdulillah

Kita ke deko-deko pula. 

 deko bangunan


deko ofis

Deko ofis ni sama je setiap tahun, guna apa yang ada, setahun sekali, usah membazir..

Sekian, cerita raya kali ni, tadaa..

28 comments:

  1. Dah lama tak dapat kad raya. cntik deko-deko raya tu, samalah dekat ofis ni pun deko2 sama je tiap tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada yg sudi hantar kad raya..mostly kad raya company...setahun sekali buat deko raya, recycle apa yg ada..jimat kos..

      Delete
  2. banyak juga amaun duit raya tu... Lepas tambang naik ETS baik Kuala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah, buat tong-tong duit minyak...hehe..

      Delete
  3. WAH DAPAT DUIT RAYA N KAD RAYA INDAHNYA RAYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. pertama kali dapat duit raya nih...huhu..

      Delete
  4. Bestnya dpt duit raya😍😍😍

    ReplyDelete
  5. dalam banyak perkara di atas saya suka duit raya

    duit adalah magnet kekayaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..duit lambang kekayaan..pertama kali dpt duit raya dari bos..

      Delete
  6. Pergh!! Dapat duit raya dan coklat raya.. Alhamdulillah.. rezeki tuh..

    ReplyDelete
  7. Salam Aidilfitri..
    Dapat kad raya zaman sekarang ni rasa sangat teruja..
    Wah, syukur alhamdulillah rezeki Hari Raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri..
      Betul, teruja dpt kad raya, amalan yg semakin pupus..Alhamdulillah diatas segala pemberian..

      Delete
  8. Cantik kad no 1 & 3.. siap dlt duit raya tu.. bestnya

    ReplyDelete
  9. Harap tak terlambat nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum terlambat,masih lg di bulan Syawal..Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir & batin Fidah..

      Delete
  10. Replies
    1. dah semakin kurang orang perseorangan yg hantar kad raya..yg ni dari company..

      Delete
  11. skrg ni orang wish raya melalui whatsapp je kan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, mudah guna whatsapp & e-card..save the trees..

      Delete
  12. Replies
    1. staff HR yg deko. mmg setiap perayaan utama kena buat decoration, baru meriah..hehe..

      Delete
  13. Seronoknya dapat lagi duit raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..dah lama x dapat..hehe..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...