Tuesday, 3 December 2019

Random Photo #1

Hello yang bongsu!!

Hai Disember!!

Assalamualakum semua..bila tiba bulan Disember, seperti biasa kerja bertimbun. Bos dah cakap cuti dibekukan., freeze, frozen!! So kita santai-santai je ye. Tengok Kasihku Amani buat entry random photo, teringin gak nak buat..jom tengok gambar apa yang ada..

Gambar makanan sudah semestinya ada.. 

 laksa & cendol kuale
dua-dua dah kurang sedap, dua-dua cair

geng zumba/senamrobik di pekan kuala kangsar
there is a thorn among the roses

pad thai @ restoran thai
Jalan Tiong Nam, off Jalan Raja Laut


pertama kali makan bibimbap @ dubuyo...i like it


on your mark. get set...
shell out @ Al-Azmi, Sentul

kedai motor jual topi keledar..bercahaya di waktu malam..

masjid @ Petaling Jaya

budak zaman millenium teruja jumpa radio
new toy..tekan-tekan keluar bunyi

Till then, ceria-ceria selalu.

23 comments:

  1. Random photo SA pun dah lama x buat..hahaha...gambar dah banyak delete dah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah...nak delete gambar, abadikan di sini..

      Delete
  2. nyummmmm sedap nya semua makanan ^_^

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe..nanti nak ambik gambar bila mkn nasi lemak bungkus daun pisang..

      Delete
  4. Best ke berzumba ni... saya kalau di buat di ruang yg terbuka memang tak akan joinlah... malu... Bibimbap acaner rasanya... macam sushi jugak ke? Tak pernah lagi rasa makanan Korea... mak ai nama kedai moto tu... mcm mane pemiliknya boleh terdatang ilham memilih nama tu ye... hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tk pernah berzumba..betul, segan tengok depa2 ni bergoyang tgh2 di kwsn terbuka mcmni...bibimbap rasanya mcm nasi campur jepun, kuah kicap...nama glemer..gerhana..hhi..

      Delete
  5. Hadoi.. Shell Out tu tak berjaya lagi nak cuba.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk pun baru pertama kali ber shell out nih..

      Delete
  6. Sedap tu menjamu selera dengan laksa dan cendol. makan petang petang memang ngam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gandingan mantap laksa & cendol...bersantai makan tepi sungai, kalau kt kuala kangsar..

      Delete
    2. kalau orang jual laksa mesti ada cendol. kalau ada cendol, ada laksa..hihi..seronok tu makan bersantai tepi sungai..tepi laut pun syok haih

      Delete
  7. terlalu cepat masa meninggalkan kita. tak tunggu2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu2 ingat 2020 tu mcm lama lagi nak sampai..sekrg sudah menjelma..masa berlari..

      Delete
  8. Nostalgia la radio tu kat kampung Mrs. A pun ada satu terletak di suatu sudut dah berhabuk pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dua biji kat rumah, ingatkan nak buang, mak saya yg masih dengar..

      Delete
  9. tengok makanan terus rasa lapar. Tak lama dah nak masuk tahun 2020. Cepat betul masa berlalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sampai sebulan lg...Y2020..dulu masa nk masuk zmn millenium, rasa 2020 ni lambat lg..huhu..sekejapan je..

      Delete
  10. Menarik gak entry macam ni. Nak buat gak lah. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. entry time busy..hehe..seblm delete..
      sila2..akk pun tiru blogger Sha..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...