Friday, 13 December 2019

Random Photo #2

 Salam Jumaat semua.

Random photo #2, kesibukan melanda, Alhamdulillah rezeki hujung tahun..

 yang kanan untuk umat Islam Malaysia, dah tukar dari wadiah ke wakalah
yang sinun untuk Bumiputra

menara jam di Jalan Tun Razak

clown di Matta Fair bulan Mac
nampak dia tukar baju, sorang diri je, tetiba boleh berdiri macam ni

first time dine-in di Sushi King, sup tauhu & cendawan

Brickfields,KL


nasi lemak daun pisang @ kuala kangsar


sedap, banyak isinya, ada telur dadar

bunga christmas

Patin tempoyak @ Swiss Cafe, Menara MIDF

 new year, new car??..nayy..

Till then, have a nice day..

23 comments:

  1. Replies
    1. hehe..simpan photo dari awal tahun, takde idea nk buat entry..

      Delete
  2. Gigih clown tu kan.
    Mrs. A selalu je kalau nampak apa-apa maskot ni di mana-manalah hati jadi sayu.
    Selalu letakkan diri jadi mereka macam tu caranya cari makan.
    Ntahlah ntah pa pe je kan...
    Sebab pernah dulu ada kawan kerja kat A&W time tu giliran dia terpaksa jadi Mr.Bear walaupun dia tengah sedih tapi terpaksa berlakon ceria sebab tuntutan kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. clown sentiasa dikaitkan dgn watak happy....kesian mereka yg tgh bersedih tp terpaksa jd happy, tuntutan kerja...di sebalik watak happy, ada hati yg bersedih..

      Delete
  3. Baru tau bunga tu namanya bunga xmas..dulu akak pernah tarik janggut en clown haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga ni selalu nampak time christmas..masa lain jrg keluar..haha..sib baik clown tu happy je..hihi..

      Delete
  4. Nampak menarik je sup tauhu cendawan sushi king tu.. hehhee.

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan, makan-makan tengok keadaan sekitar

    ReplyDelete
  6. Terfikir juga macamana lah clown tu boleh naik tinggi begitu kan. hebat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 nampak dia duduk atas lantai, lepas tu dah berdiri tinggi mcm tu...gayat..

      Delete
  7. new year..new car!!!..hehehehehe..off course kak kena re-consider..maklumlah gaji pun dah naik...larikkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..belum lg, baru dpt no bulan lepas, inshaa Allah, projek tahun depan..

      Delete
  8. New year, new car... perghh... errmmm... Chrismas ada pokok bunga ke? mmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..gi showroom kereta sbb hal kerja...pokok bunga ni time krismas je nampak banyak ada dijual..

      Delete
  9. Pertama kali ni cheq tengok nasi lemak bungkuih comei dalam daun pisang boleh ada teloq dadar kat dalam dia ..special tu 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang jumpa nasi lemak bungkus daun pisang mcm ni..generous sungguh penjualnya..

      Delete
  10. Sedap nasi lemak bungkus daun pisang.. Puas makan..

    ReplyDelete
  11. Discover the most popular people ranked on Celebrity birthdays.

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...