Sunday, 16 August 2020

Warded @ Pusrawi

Salam semua, salam hari minggu..

Masuk hari ni, dah 4 hari berkampung di Hospital Pusrawi, Jalan Tun Razak.

Pergi hospital hari Khamis, terus masuk wad, operate pukul 6.00 petang.

Baru hari ni ada mood nak tengok blog...huhu..

flower & fruits basket from company

Makan apa hari ni..

Breakfast..roti wholemeal & butter..yoghurt..

Lunch..spagheti bologne, sup & buah betik..

Sekian saja, doakan saya cepat sembuh ye..

#sangat azab part dressing...


40 comments:

  1. MASYAA ALLAH SAKIT APASAMPAI TERPAKSA DIBEDAH..TERKEJUT TIBA2 MOGA SELAMAT SEMUANYA ALLAH PERMUDAHKAN URUSAN RAWATAN N KEMBALI SIHAT SEDIAKALA

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiin..tk kak

      Dah seminggu sakit, mkn ubat klinik x sembuh..masuk hosp, terus kena operate..

      Delete
  2. Semoga dioermudahkan urusan dan cepat sembuh sperti sediakala....Amin.

    ReplyDelete
  3. Kena bedah? Macam serius sahaja.
    Semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bedah utk buang nanah, besar lukanya..huhu..

      Tq for the doa..

      Delete
  4. Syukur Alhamdulillah. Sakit pun boleh makan spaghetti Bolognese. Sesetengah orang tak bernasib baik macam ni. Dah la sakit tu penghapus dosa, dapat pulak Bolognese. Bertuahnya anda.
    Hey, cepat sembuh dan jaga diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..Alhamdulillah, syukur, boleh pilih menu...ya, betul, sakit tu penghapus dosa..
      InshaAllah, semoga Allah mmberi kesembuhan..

      Delete
  5. Ya Allah, kenapa ni sis, patut lama tak nampak.. semoga lekas2 sembuh dan discaj ya <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sakit seminggu lebih, carbuncle namanya..

      amiin..tq Syaz..

      Delete
  6. Kenapa ni nohas, moga cepat sihat kembali ye.

    ReplyDelete
  7. KakNO....semoga cepat sembuh naa..🥺🌼🎈

    ReplyDelete
  8. Nohas, semoga cepat sembuh... sakit apa ya

    ReplyDelete
  9. Allahuakbar.....ingatkan sakit biasa je tapi ni sampai kena masuk hospital dan terus operate tu maknanya serius ni. apa pun semuga cepat sembuh. Take care ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula2 ingat sakit biasa..pergi klinik je, tak sembuh, pi hospital kena operate..full bius..redha dgn takdir Allah..

      Tq notie..

      Delete
  10. Syafaakillah nohas..
    Carbuncle Tu sakit mcm mana ye..
    Sakit perut ye..
    CH Ada Rasa sakit perut belah Kiri..
    Kekadang belah Kan.. nak kat appendix.. dah buang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukran CH..
      Carbuncle lbh teruk dari bisul..bernanah, merebak luas, kena operate, luka besar..

      Delete
  11. Dia takde mata kan nohas. Bengkak merah je, sakit sangat..pernah kena masa zaman remaja dulu..
    Semoga nohas cepat sembuh ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul..takde mata, mmg sakit sgt, doktor terus je operate..

      Tq Nor Azimah..

      Delete
  12. Allahuu..patutla lama x nampak kelibat nohas..
    moga cepat sembuh ya..Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dah semakin sihat...
      Amiin..syukran Shida..

      Delete
  13. Harap operate tak sampai ke tahap serius.. lama nina tak singgah sini. Harap sihat sentiasa. Gws 😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dlm fasa pemulihan, part dressing yg sgt azab..😭

      Thanks Nina..

      Delete
  14. semoga sis terus kuat dan cepat keluar wad

    ReplyDelete
  15. Allah...siannya nohas.
    Moga Allah kurniakan kekuatan dan segera sembuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, ujian Allah..
      Amiin..tq Ujie..

      Delete
  16. Syafakillah Nohas.
    Takpelah boleh rest secukupnya kat hospital kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukran Mrs. A..
      a'ah..selesa berehat di hospital..rest habis ni..hehe..

      Delete
  17. Moga cepat sembuh. Rajin2 makan ubat dan banyakkan berehat.

    ReplyDelete
  18. Semoga dipermudahkan segala urusan dan kembali sihat sepenuhnya. Aamiin ya rabbal 'alamin

    ReplyDelete
  19. Syafaakillah kak..
    Semoga semakin sihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukran Sha..Alhamdulillah, semakin baik nmpaknya..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!