Thursday, 4 August 2022

Tempat Urut Badan & Refleksologi OKU Penglihatan

 Assalamualaikum..Salam Keluarga Malaysia..

 Mencari tempat urut badan dan kaki di kotaraya Kuala Lumpur?

Apakata, cuba di pusat urut milik mereka yang istimewa, 
golongan OKU penglihatan (orang buta), orang kita

jom bantu mereka. Semua outlet dekat area Medan MARA. Sambil-sambil shopping di Sogo & Jalan TAR, bolehlah singgah di sini, urut-urut kaki..


 1) Maju Therapy Zone di Tingkat 5, Busana MARA

dalam bangunan Hotel Primera 

 

Banyak kali juga datang sini, lebih baik buat appointment dulu supaya tak keciwa
boleh juga walk-in 
 
 
2) Nuri Wellness Centre, di tingkat 2, Medan MARA

pernah sekali datang sini, lama dulu

 

c) Suria Wellness Centre di Tingkat 1, Medan MARA
sebelah Pasar Rakyat

Belum pernah gi sini. Dulu tempat ni ialah restoran.

 
Tempat urut orang buta yang lain banyak di kawasan Brickfields, ada pusat latihan untuk mereka di Brickfields, bolehlah mereka berdikari, buat bisnes..

Selamat mencuba.

18 comments:

  1. Replies
    1. standard rasanya - sejam rm60 utk urut badan, reflexology pun sama harga...rasa mcm mahal utk reflexology..

      Delete
  2. Saya pernah cuba, orang OKU penglihatan urut refleksologi, sakitttt.... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. urut reflexology mmg sakit..ada tekan guna alat mcm kayu..

      Delete
  3. berurut membetulkan urat n melancarkan perjalanan darah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak, utk kesihatan..inshaaAllah..

      Delete
  4. Pernah cuba gak, bagusnya buat refleksologi org buta ni dieorg boleh terangkan apa yang tak kena dgn badan. Agaknya sbb deria dorg tajam sikit & dah diajar kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus jg kan dapat ilmu sambil2 urut tapak kaki..

      Delete
  5. Urut kaki ni memang ketagih kan?

    ReplyDelete
  6. Bagus banyak kedai dibuka.

    ReplyDelete
  7. Bestnya! rehatkan badan, rehatkan minta...kalau saya tak cukup sejam hihihiiii.

    ReplyDelete
  8. hi! I put your blog in my blog list (https://sintrabloguecintia.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  9. Pernah sekali je buat refleksologi dulu Mrs. A suka. Tapi tempat tu dah tutup

    ReplyDelete
    Replies
    1. best buat reflexology..tapi kena tahan sakit...hehe..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!