Wednesday, 27 October 2021

WW #6 : Demi sebuah pembangunan

 


24 comments:

  1. Replies
    1. Jalan Kpg Pandan, tengah buat highway DUKE fasa 3..

      Delete
  2. Allahu, sangkut hujung-hujung tu.. suspens bila tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suspens kan..nmpk mcm sangkut tapi sebenarnya skru..

      Delete
  3. Takut bila lalu bawah construction macam ni. Area Ampang pun sana sini tgh buat jalan. SUKE

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..mmg takut, rasa nak cepat2 berlalu pergi..ada kes palang ni jatuh timpa kenderaan..

      Delete
  4. pekerja lalu atas beam tu tak pakai harness ke? saya pulak gayat menengoknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak mcm takde, rileks je brother tu..alah bisa tegal biasa..

      Delete
  5. Gayatnya tgk..akak takut,seriau roboh ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..kita yg menengok rasa gayat..depa rileks je..

      Delete
  6. Seriau tengok palang tu...
    Kena hati2 k

    ReplyDelete
  7. Risau betul kalau lalu jalan under construction ni.

    ReplyDelete
  8. Hari hari ulang alik kerja lalu bawah dia memang seriau je kalau lalu kat construction Duke kat area Bandar Tasik Selatan sebab kat situ dah banyak makan orang. Yang jatuh atas proton putih masa lalu bawah dia tu pun sampai sekarang trauma sampaikan refer Doktor. Itu kata mak dia yang rupanya anak jiran kat taman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..jiran akk ya..kesian kan, PTSD jadinya..yelahh, bukan barang kecik..boleh bawa maut kalau kena timpa..

      Delete
  9. kat kampung pandan ada benda alah ni...

    ReplyDelete
  10. Kesulitan sekarang untuk kesenangan di masa hadapan gittewww...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, betul..mmg sesak bila ada construction mcm ni..

      Delete
  11. Seram tengok worker berjalan rileks ja kat atas tu 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa dah biasa...kita yg nengok rasa seriau..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!