Thursday 11 July 2024

Lori Kau Kecil Warna Merah

Lori kecil warna merah yang ditunggu...

 Lokasi di slip road Jalan Pinang nak masuk ke Jalan Perak

Masa mula-mula start kerja di pejabat baru di Jalan Perak, turun untuk makan tengahari, dah ada lori ni berniaga..tapi sekarang sekitar pukul 1.30 tengahari, baru lori ni tiba untuk mula berniaga..better late then never..

Apa yang diniagakan? kudap-kudapan petang - goreng pisang, sukun, keledek, cempedak, ada cekodok pisang yang sedap, keropok lekor goreng..air balang, keropok jajan, cucuk-cucuk pun ada - nugget, sosej...

non-stop menggoreng
 
 

harga RM2.00 untuk 5 biji, boleh campur
 
cekodok pisang yang sedap..
 
ada perkhidmatan delivery di kawasan sekitar
 
pisang & cempedak waiting to be fried
 
selepas solat Jumaat...warga seberang pun singgah membeli
 
hari Jumaat..ada peniaga lain juga berniaga
yang ni jual jagung rebus dan jambu & air balang

 
Alhamdulillah..

11 comments:

  1. Alhamdulillah sedap tu kudap-kudapan petang. Panas-panas lagi

    ReplyDelete
  2. suka jualan mcm ni dpt makan panas-panas & harga mampu beli hehehe

    ReplyDelete
  3. cempedak goreng xmahai sangat tu

    ReplyDelete
  4. Makan cucur petang2 sambil minum teh panas… sedapnya!

    ReplyDelete
  5. eh dah pindah lokasi opis eh... best ar ada goreng pisang ptg2 bole mengunyah2 kat opis eheheh

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah
    Rejeki orang meniaga

    ReplyDelete
  7. ok la kak..situ banyak pilihan makanan dari area2 ofis sebelum ni kan..

    ReplyDelete
  8. Kalau Jumaat gerai cam ni selalu laku keras

    ReplyDelete
  9. Cempedak goreng pastu minum teh o....kombinasi yang ngam.....alamak mana nak cari cempedak pulak ni....lama tak makan.

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!