Wednesday 10 July 2024

WW #32 : Yuzu Honey Sofuto

 Ku sangka panas hingga ke petang

rupanya hujan di tengahari

walaupun hujan lebat, tetap juga nak makan aiskrim

Yuzu Honey Sofuto @ Family Mart, Wisma UOA II
 
soft ice-cream, not too sweet, not too cold, just nice..
 
dessert, sementara tunggu hujan berenti

7 comments:

  1. Belum try lagi perisa yang ni. Boleh cuba next time lalu di Family Mart.

    ReplyDelete
  2. wow kelihatan lembutbdan delicious kak nohas...pas banget nih buat cuaca panas kalau tempat mbul

    ReplyDelete
  3. belum pernah try yang ni. nampak lembut gebu

    ReplyDelete
  4. Yuzu..ada rasa masam sikit la kan? Saya suka ada masam sikit.

    ReplyDelete
  5. saat sejuk-sejuk hujan mmg sesuai sgt Yuzu ni hehe

    ReplyDelete
  6. Hujan pun nikmat makan sofuto, nampak soft gitu..

    ReplyDelete
  7. Yuzu ni sure rasa citrus sebab The Body Shop ni ada range Yuzu. Dia kata citrus. Perisa sebelum ni Pokemon (Blueberry Sofuto) sedap. Yuzu ni tak pernah try lagi....

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!