Wednesday, 21 October 2020

WW 5 : Mengira titik hujan

Salam hari Rabu..

 perkongsian dari whatsapp group

terima kasih


38 comments:

  1. hihih..memang terhibur baca dialog macam ni..heheh

    ReplyDelete
  2. Haha, samala mcm teka teki ni..ada org semayang, ada anjing jilat kaki dia..sah tak solatnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sah sbb anjing tu najis mughallazah...

      Delete
  3. soalan2 seginilah yg anak2 ammi selalu dok sakat mak bapak dorang .. ish geram je kengkadang

    ReplyDelete
  4. hahaha hari tu tak faham lagi, kena baca ulang-ulang baru faham.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul..kena baca 2 3 kali baru faham..hehe..

      Delete
  5. pandainya kira titik hujan ya

    ReplyDelete
  6. Hahaaaa..... gelak-gelak sendiri!

    ReplyDelete
  7. Hahaha... Nasib takde soalan sains keluar dalam exam camni. Kena pemeriksa bagi markah 2 options jawapan.

    ReplyDelete
  8. hahahahaa...adoooii soalan dia..penuh perangkap ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengelirukan..haha..dlm tulisan jawi lg tepat soalannya..

      Delete
  9. Hadoii..kalau kira titiknya memang tiga titik ada. kalau the real hujan memang tak terkira :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..betul. kena dengar betul2, baru boleh digest soalannya..

      Delete
  10. First dengar teka teki ni kecik2 dulu tak faham jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time dgr mmg mcm keliru gak..kalau tulis dlm jawi nmpk jelas..

      Delete
  11. Mula2 blur jugak. Uwhh baru paham. Huruf NYA rupanya. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dlm tulisan jawi lg jelas..mula2 tu keliru gak..

      Delete
  12. Haha terkenaaaa.. titik NYA ada tiga!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dlm tulisan jawi nampak jawapannya..

      Delete
  13. Pandai betul siapa yang mengolah gambar nie.. 😂😂😂
    Terhibur sambil membaca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatif yg edit gambar ni..hehe..gambar mat saleh pulak tu, guna tulisan jawi..hihi..

      Delete
  14. ahahahaha meme ni memang semua kelakar2.. kesian kat Captain America..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..tu Captain America ke..tak kenal..mcm mismatch mat saleh & tulisan jawi...hehe..

      Delete
  15. Hahaha, lawak, lawak. Rajin dia orang ni meng-edit gambar. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kan..pandai depa meng-edit..hehe..

      Delete
  16. lama dh tak baca titik hujan ni.. siapa la rajin edit tu

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!