Wednesday 4 October 2023

Asam pedas ikan dori @ The Manhattan Fish Market

 Enak banget...Alhamdulillah..


Dory fish in spicy seafood sauce
with butter shrimp rice & vege

24 comments:

  1. wah..makanan yang menyelerakan

    ReplyDelete
  2. Selamat menjamu selera.. πŸ˜‹

    ReplyDelete
  3. Alaaaa...lama x makan kat Manhattan Fish....

    ReplyDelete
  4. Sedapnya ikan dory. Tak sangka kat Manhattan Fish ada hidangan asam pedas πŸ˜ƒ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..rasa mcm kuah asam pedas..masam² pedas..

      Delete
  5. Lama betul tak ke Fish Manhattan ni, suka menu dia,

    ReplyDelete
  6. Saya dah lama tak makan di Manhattan Fish Market ni. Tak tahu pula ada menu asam pedas. Nampak sedap!

    ReplyDelete
  7. Mbul sangat suka ikan dory kak nohas...yang dibalut tepung dan dikasih saus asam manis..
    melihat foto kak di atas, ingin rasanya segera mencicip ikan dori

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikan dori mmg enak..selalu dibuat menu fish n chips..

      Delete
  8. Manhattan Fish ada jual asam pedas…menarik!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Menu nasinya sedap...mcm rasa asam pedas..

      Delete
  10. Fish Manhattan dah ada asam pedas biar betul ... mesti sedapppp :D

    ReplyDelete
  11. menu baru ke ni? dulu mcm tak pernah nampak.
    haaaa nampak nau lama dah tak ke sini. Last pergi dngan arwah mama Dec 2020

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun first time nampak...samalah kita, dah lama x mkn di sini..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!