Saturday, 22 February 2020

Apa-ApaAn Aja..

Salam petang Sabtu...

anda semua di mana ya hari ni?

Saya masih depan komputer di pejabat..huhu..nak nanges. Pukul 4.30 petang tadi, dapat emel dari auditor, suruh reply queries..haha..huhu....

Let's take a break....jom tengok apa makanan yang ada..

 Lunch - nasi lemak ayam McDonald
sedap tapi pedas sambalnya
boss belanja, boss pun ada datang tapi dah balik

 air milo

plant-based milk - almond milk & soya bean milk
tak sangka halia bentong ni femes

botol air Peninsula International School Australia (PISA)
Lux et Veritas - light and truth

Pergi lawatperiksa 'international/private school' ni menjentik rasa, bestnya belajar kat sini, facilities semua tip-top. Setakat ni dah pergi Sekolah Sri KL Subang Jaya, Rafflesia Kajang, Kolej Yayasan Saad Melaka. Sebelum ni asyik tengok dalam drama korea je - citer the Heirs, Boys Over Flower. Sekolah anak orang kaya..

Lastly, comfort food..

aiskrim teh tarik sandwich - penangan entry Cik Suerin

ada gambar dekat biskut
oklah, terasa teh tariknya
 
 OK, sambung balik kerja...Happy Weekend you'all..

18 comments:

  1. Pengaruh blog memang kuat. Abah pergi Bangkok pesan kopi Arabus di 7E. Sedih abah tak reti beza. Tunjuk Nescafe Arabica pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..bila review makanan/minuman, mesti nak try..hehe...sama kot bekas kopi & nescafe..inshaaAllah, ada rezeki nanti..

      Delete
  2. Replies
    1. huhu..dah 2-3 bulan kena kerja hujung minggu, public holiday..

      Delete
  3. Aiskrim teh tarik sandwich?...1st time nampak

    ReplyDelete
  4. Alahai kesiannya kena kerja dihujung minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..Sabtu Ahad kena kerja sejak 2 -3 bulan ni..

      Delete
  5. Replies
    1. semua sedap..lg sedap bila free lunch..hihi..

      Delete
  6. visit international school, makanan pun kena international. tapi tulah, nasi lemak bungkus gak paling sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. campur local & western...ya betulll..nasi lemak daun pisang gak yg best..

      Delete
  7. teringin jugak hati nak lawat international school. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok fasilities mmg hebat..muzik room nya, computer labnya..sport facilites - environment belajar yg santai, ya, ongkosnya lebat..

      Delete
  8. waa bestnya boss belanja mek di

    ReplyDelete
  9. Aiskrim tu.. cantik kartun yang ada dekat biskut tu.. hehehe..

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...