Saturday, 29 February 2020

Feb 29 : No iphone, No worries

Hola, it's 29 February, chingu..

Saja nak update hari ni, kena tunggu 4 tahun baru dapat. Selalunya tak ambik port pun hal tarikh-tarikh ni...hehe..

Apa cer di tahun lompat ni...hmmm..cerita handphone. Bila nampak iklan di billboard "taken by iphone", hati mesti berkata-kata..erkk..cantik ke photo ambik dengan iphone...hehe..me berpuas hati dengan china teknologi..Huawei Nova 3i..

bangunan tandas DBKL di Jalan Sultan Ismail

dari Blok G Oasis Square

Metropolitan Lake, Kepong

#phototakenbyNova3i
#withoutediting

Till then, happy weekend, yeorobun..

20 comments:

  1. salam.... hi akak.... hahaha.... sama la kita no iphone no probelemo.

    akak nanti wasap kita no akak. phone kita rosak no semua hilang. hihihi,

    selamat hari 29 februari kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..takdelah obsess sgt dgn hp ni..asal boleh je..
      Inshaa Allah, nanti akk whatsapp..

      Delete
  2. saya pakai Vivo V11i je. Tu je yg mampu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. vivo & huawei ni ok jg..still mampu milik..

      Delete
  3. Tak guna iPhone gak. Hari ni hari pergi kenduri kahwin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita..hopefully, pengantin nikah hari lain, bukan on Feb 29..kalau x, every 4 years celebrate anniversary..huhu..

      Delete
  4. iklan billboard tulis "taken by iphone" rasanye xde kat malaysia.. "diambil dengan iphone" adalah banyak kay key ell.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ya, betul..guna Bahasa Melayu..entah kt mana ternampak 'taken by iphone', dalam majalah kot..

      Delete
  5. pakai je phone apa-apa. baik simpan duit tu untuk travel. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, betul..gadget2 ni tak heran sgt, gi travel lg best..hehe..

      Delete
  6. Hehehe... Mrs. A pun sama no iphone no worries ken....

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal bagus, function ok, semua brand ok..

      Delete
  7. Lagi cantik gambar guna phone akak ni..mcm guna dslr tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..akk pun terkejut jg tengok gambar guna phone ni...tak sangka cantik mcm ni..hihi..

      Delete
  8. Yeahhh tggu lagi 4 tahun baru jumpa blk 29feb..kesia yg lahir 29feb ni..sib baik adik JM lahir 28feb 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..kesian mereka yg lahir tahun lompat nih..tapi dah takdir, nk buat camner..

      Delete
  9. Cantik walaupun tak guna Iphone.. Sha suka redmi.. hehehe.. cinta hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka tengok hasil tangkapan..so for puashati..Alhamdulillah..

      Delete
  10. 4 tahun sekali baru jumpa 29 Feb..

    ReplyDelete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...