Friday, 13 March 2020

Di Sebalik Kamar Saidatina Aisyah RA

Salam Jumaat semua..

Nak promosi satu program ilmu khas untuk wanita..Di Sebalik Kamar Saidatina Aisyah RA..


Secerdas Seanggun Aisyah As-Siddiqah..

Saiditina Aisyah RA..si Humairah, isteri Rasulullah SAW..yang masih anak dara ketika dinikahi baginda. Beliau seorang yang cerdas, yang banyak meriwayatkan hadis-hadis Rasulullah SAW...

Banyak kisah-kisah menarik rumahtangga Saidatina Aisyah RA, ummul mukminin, yang boleh dijadikan contoh dan panduan.

-----------

Up close and personal dengan Dato' Dr Ustazah Norhafizah Musa di rumah beliau..


Jom, jom..ke majlis ilmu..

tingkatkan preventive measures..stay healthy..

16 comments:

  1. Seronok berada dlm majlis ilmu mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, hati rasa sejuk je..spt air mengalir...

      Delete
  2. waalaikumussalam. alhamdulillah, best nya ke majlis ilmu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. pgram khas utk wanita...meneladani rumahtangga Rasulullah saw..

      Delete
  3. Bestnya ke majlis ilmu
    Salam Jumaat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis ilmu..taman2 syurga di dunia...dipayungi para malaikat..

      Delete
  4. Seronoknya berjumpa berdepan dengan Ustazah Norhafizah Musa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kmai bergerak dlm satu NGO..Ustazah pengerusi NGO tersebut..

      Delete
  5. sama2lah kita menimba ilmu akhirat selagi hayat masih ada..

    ReplyDelete
  6. Ustazah Norhafizah Musa kalau bercakap mmg sedap jee.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..menusuk ke hati...lembut je cakapnya..

      Delete
  7. semoga yg baik dpt dimanfaatkan.. aminn

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah majlis ilmu yang bermanfaat.. Lama tak pergi majlis ilmu macam ini..
    Bahagia kalau dapat sertai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis ilmu yg bagus, tapi rasanya kena tangguh jg, dah tak dibenarkan buat program besar2an..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!