Thursday, 9 July 2020

Anda Pedas Kami Puas

Ya, menarik tagline nya...Anda Pedas Kami Puas..

Ayam Gepuk Pak Gembus 

 outlet di Jalan Sultan Ismail

Berasal dari Kota Yogyakarta, Indonesia, telah berada di bumi Malaysia.

 Tentukan sendiri Pedasmu
Pedas yang sedap - sambal bawang

ruang makan

 tempat menunggu yang bungkus

Pedas yang sedap
Set B - RM10.90

Alternatif kepada ayam penyet, recommended!!

31 comments:

  1. wah macam best je. Sedap tak

    ReplyDelete
  2. wahhh.. menarik ni.. mesti sedap :)

    ReplyDelete
  3. Gepuk tu apa? Ketuk agaknya ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..ketuk2 manja..tak sampai penyet..

      Delete
  4. Tu tauhu ke? gepuk tu apa? Yang saya tau gepuk tu macam daging. Tapi kalau nama kedai ni " Ayam gepuk" tak tahu pula maknanya apa. Ada jual daging juga kot??

    ReplyDelete
    Replies
    1. gepuk tu 'pukul2 manja'..tak sampai penyet..info dr Indonesia, ada 3 yg popular..ayam geprek, gepuk & penyet..daging takde, ayam saja..

      Delete
    2. ha'ah..tauhu..sama mcm ayam penyet jg..ada tauhu, tempe & kobis..set B ni ada tambahan hati ayam..

      Delete
  5. Selalu dengar tempat ini tapi belum makan di sini.

    ReplyDelete
  6. dah pernah cuba dekat outlet shah alam. dekat je, boleh jalan kaki. boleh tahan jugak la rasa dia.

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete
  8. sedap nampaknya tapi dh xtahan pedas la ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kak, boleh pilih level pedas nya, nak tak pedas pun ada..

      Delete
  9. Kami tak pernah try la ayam gepuk pak gembus. kami memang tak makan pedas, so suami pun malas nak bawak kami ke sini, padahal boleh je kot try menu lain2 kn

    ReplyDelete
  10. yang macam ni saya lari dulu la kak.. x sanggop nak menahan kepedasan..
    cili sikit pun dah makan bersulam air haha..

    ReplyDelete
  11. Nak makan tapi takut. Level kanak-kanak ada x? Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada level kanak-kanak..hehe..level yg tak pedas..

      Delete
  12. Belum pernah cuba lagi ayam gepuk pak gambus ni. ramai kata sedap. mungkin sedap sebab pedas terasa tu. orang suka pedas mesti suka.

    ReplyDelete
  13. uishh menarik nih tau..suka pedas pedas

    ReplyDelete
  14. Ada member sekerja cerita pasal nie.. Kat sini tak ada lagi jumpa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jumpa, boleh dicoba..recommended..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...