Tuesday, 28 January 2020

Bubur Nasi Berlauk - Jim's Porridge

Salam semua, dah dinner? makan apa? nasi?

Sesekali makan bubur nasi pun best, apatah lagi bubur nasi berlauk. Dah lama nampak tapi baru kali ni nak try..Jim's Porridge..di Medan MARA..

 kiosk Jim's Porridge di Medan MARA

tengok gambar ni pun dah terliuq

 harga basic = RM5.00, cute je logo, siap pakai kopiah 

lobak-lobak - ini wajib ambik, sedapppp
 
 pilihan lauk yang lain

sedap..berbaloi dengan harganya

Overall, memang sedap bubur nasi berlauk ni..saya cuma tambah 2 jenis lauk..

recommended, silalah singgah dan beli kalau ke Medan MARA..

22 comments:

  1. Sesekali layan bubur nasi, enak juga.

    ReplyDelete
  2. sedapnya bubur ini, rasa lapar lah pula

    Salam kenalan dari saya, oohsenyum.com. Saya dah follow blog ini.

    Nak tanya awak ini, kalau awak berminat, sudi tak bertukar link blog dengan saya (bloglist) insy Allah akan bertambah trafik di blog awak. Kalau awak sudi beritahu ye. comment je kat mana-mana post blog saya

    https://www.oohsenyum.com/

    saya tunggu tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq follow blog ni, dah follow back & masuk dlm bloglist..

      Delete
  3. Saya suka bubur nasi letak telur masin.

    ReplyDelete
  4. BUBUR NASI BANYAK LAUKNYA SEDAP TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kak..dah 2x beli, pilih lauk lain2..nak rasa..

      Delete
  5. among my comfort food. sedap..
    kalo tingin sangat tp malas buat cari yg MB punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, rasa tenang je makan bubur nasi...dulu selalu gak beli yg McD tapi takde lauk mcm2..

      Delete
  6. Meriahnya nampak pilihan lauk-pauk dia, rasa lapaq aih cheq tengok petang2 nih..🤤😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak pilihan tu yg buat rambang mata..hehe..

      Delete
  7. Sedapnya pilihan lauk! *terliur* Bubur ni dah kira menu tiap hari selama merantau ni. Campak je semua dalam rice cooker. Al-malas & al-jimat punya menu sebab nak suap 1 mulut je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bubur mudah nk masak, campak2 je..healthy food..mcm org korea masak stew..semua campur dlm satu periuk..

      Delete
  8. Lama dah tak pergi Medan Mara..Boleh cuba ni kalau pergi.

    ReplyDelete
  9. Macam lama sangat dah tak ke Medan Mara nie... Kena Google kalau nak terjah sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada tambahan bangunan yg ada MARA Digital..semakin meriah di sini..

      Delete
  10. Replies
    1. lama tu..sesekali kalau ke Sogo, boleh melencong ke sini..

      Delete
  11. Suka bubur nasi macam nie.. puas makan dengan pelbagai jenis lauk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali tukar selera..mmg sedap byk lauk pilihan..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...