Monday, 20 January 2020

Iklan dah di block

Harap-harap tak keluar lagi..


Boleh block iklan Adsense di sini..


Ada 600++ iklan, kena cari satu-satu...semoga berjaya..

28 comments:

  1. Kadang2 keluar iklan yang kurang sesuai

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..kena monitor, apa tk sesuai kena block..

      Delete
  2. Replies
    1. haha..masa first time tengok..perghh..terkojut den..

      Delete
  3. Aduhh Ada juga yg keluar mcm Ni ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada mamapp..byk kali gak keluar lately..

      Delete
  4. Hihihi....memang kena selalu check dan tapis iklan, tanggungjawab kita sendiri as publisher 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, tanggungjawab kita...tak naklah iklan yg mengganggu ketenteraman jiwa..

      Delete
  5. Kat Adsense, bukan boleh sekat iklan adult ke? Kalau nak block satu per satu, ajee jenuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copy address link tu, dan paste kat Adsense block URL... Tak perlu susah nak cari satu per satu...

      Delete
    2. ya, boleh block semua iklan adult..cumanya sebelum ni tak pernah ambil port, nak explore website adsense, bila keluar iklan kat atas tu..baru terfikir nak godek2 website adsense..nak block ad tk semenggah..hehe..

      Delete
    3. masa nak block tu, tak tahu nama link ad tersebut..tu yg cari satu per satu..ok gak tengok satu2 iklan kt Adsense..dapat tahu siapa yang advertise..yg jual durian pun ada..hahaha..

      Delete
  6. Akak pun selalu gak buat kerja memblock mana2 iklan yg rasa tak berfaedah. Wpun dah set block ads tertentu, tp mmg ada yg terlepas dari setting tu.

    Utk mudah, Nohas gunakan keyword masa search iklan utk diblock tu. Nanti sume yg berkaitan terpapar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya baru nk godek2 web Adsense ni, nk kena block mana2 iklan yg x berkenan di hati..

      thanks for the tips..mudah nk search..

      Delete
  7. Untung ada iklan masuk.. blog ejulz mcm dah xda iklan lagi dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah, ada tu..belum keluar lg..

      Delete
  8. Wuuu..saya pernah keluar iklan brief calvin klein je. Bulat mata makcik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...kena pertimbang samada nk block ke idok...hehe..

      Delete
  9. Tulah tengok ada iklan macam tak sesuai je. Rupanya boleh pilih nak iklan apa.
    Saya tak guna AdSense. Masih ngan Nuffnang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuffnang pun boleh block iklan yg tk sesuai..

      Delete
  10. Replies
    1. ooo..bagus..saya ni baru nk godek2 website..huhu..

      Delete
  11. Terima kasih kak.. Sha baru nak godek-godek bila baca entry akak nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana2 iklan yg tk sesuai tu baiklah di block..huhu..

      Delete
  12. thanks for sharing...nanti nak buat juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome...kena block iklan2 yg x sesuai..

      Delete
  13. oo kena block satu satu ka.. ok xpenah check iklan. tapi macam x penah nampak
    yang pelik2. kot ada tlg gitauuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh block secara keseluruhan tapi kena tau keyword, cth 'adult contents'..kalau tk, kena cari satu2..lepas tu, tekan kt 'find related ads'..

      Delete

Syukran jazilan for your comments. Merci beaucoup!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...