Assalamualaikum...masa gi Kuala Terengganu pada November/Disember 2024, kami duduk di Hotel Grand Puteri, dekat dengan stesen bas dan Masjid Putih.
hotelnya..
Hotel ni dekat dengan bus terminal, so setiap kali pengumuman bas akan terdengar sampai ke dalam bilik..huhu..
-------------------------------------------------
Buffet sarapan pagi di sini menarik juga..
mee sup
goreng-gorengan
fresh fruits and jeruk. Chef memantau
Pasar Payang di tahun 1967
seronok tengok gambar-gambar di dinding. semua gambar bangunan popular di Kuala Terengganu zaman dulu-dulu...
Dekat sangat tu dengan bus stand sampai boleh dengar pengumuman naik bas, hihi. Sarapannya nampak menyelerakan, tak Ganu la kan kalau tak ada nasi dagang.
ReplyDeletedkt nak tgh mlm pun masih ada pengumuman..huhu...nasi dagang mesti ada..hehe..
Deletehotel dia cantik dan selesa..dah macam hotel2 besar ye...boleh masuk list la kalau SA tersesat ke Ganu sana
ReplyDeletebesar jg hotel ni...
Deletehotelnya tampak nyaman...menunya menggugah selera. Bisa jadi referensi kalau mau ke trengganu ya kak nohas...mbul belum pernah singgah ke malaysia kak
ReplyDeletemenunya enak2 semuanya..ooo..semoga dapat jalan2 ke malaysia Mbul & famili..
DeleteLama dah pasar payang tu wujud kan?
ReplyDeleteya, gambar tu di tahun 1967...
DeleteBoleh try hotel ni nanti, cantik bersih ada buffet breakfast.
ReplyDeletebuffet sarapan sedap..
Delete